Connect with us

Кино

Чудовищни шарани – новият сезон е по Viasat Explore

Avatar

Публикувано

на

Viasat Explore Monster Carp Season 8 episode CROATIA

снимка: Viasat Explore

Шаранът е безспорният цар на езерата, а риболовът му е истинско приключение. Осмият сезон на „Чудовищни шарани“ по Viasat Explore всяка събота в 22:00 часа е нова среща с нашите екранни приятели – запалените риболовци Том Доув и Нийл Спунър, които опитомяват речни чудовища в някои от най-красивите кътчета на света. Техните риболовни приключения са нещо повече от филм за природата.

В новия сезон тандемът прекосява два континента. Том и Нийл посещават едни от най-добрите места за риболов на шаран в света. Всеки техен риболовен излет има за цел да улови най-големите екземпляри.

Риболов на шарани за опитни риболовци

Новият сезон на „Чудовищни шарани“ започва с приключение на езерото Заярки в Хърватия. Том и Нийл имат шанс да хванат шаран с тегло над 40 кг. Риболовът на шаран в това езеро е голямо предизвикателство дори за опитни риболовци. Тук се лови шаран на големи разстояния. Освен това се изисква редовно примамване и бързи действия, така че вълнението е гарантирано от самото начало!

Advertisement

Втори епизод е пътуване до Южна Африка. Там риболовът на шаран няма да е единственото предизвикателство за нашите герои. Опасни риби? Не, става дума за екстремните температури. Силното африканско слънце и дивата природа значително затрудняват риболова на шаран. Премиерното излъчване е на 25 май от 22:00 часа с повторение на 1 юни, събота, малко след 13:00 часа.

В трети и четвърти епизод Том и Нийл пътуват до северната част на Франция. Вместо да похапват вкусни морски дарове и да пият хубаво френско вино, водещите на „Чудовищни шарани” намират нови предизвикателства. На известното езеро Gigantica Road, тяхното съперничество придобива ново измерение. За първи път в историята на предаването приятелите решават да ловят шаран поотделно. Само това трябва да е достатъчен аргумент, за да не пропускате епизодите. Премиерата на трети епизод е на 1 юни от 22:00 часа.

Сезонът завършва грандиозно на Lac du Der-Chantecoq. В този воден басейн има истински речни чудовища. Нийл и Том имат шанса да хванат риба с тегло над 90 килограма! Ако това бъде постигнато, би било рекорд в цялата история на „Чудовищни шарани“.

Риболовно пътуване с красиви пейзажи

Advertisement

Осмият сезон на предаването е пълен с вълнуващи моменти и красиви пейзажи. Всеки риболов се случва сред пейзажи, с които би се гордял и най-добрият филм за природата. Световният рекорд дебне отвсякъде. Независимо дали сте нов в риболова или сте го намирали за твърде монотонен, „Чудовищни шарани“ ще го превърне във вашето ново увлечение. Точно навреме за все по-доброто време.

Осми сезон на „Чудовищни шарани“ е по Viasat Explore всяка събота в 22:00 часа с повторения във вторник от 22:00 часа от 4 юни.

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG & YouTube канала на Viasat World Bulgaria.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement