Connect with us

Lifestyle

TOMMY ICONS през есен 2020: Приемствеността на различните

Avatar

Публикувано

на

FW20 SPW Icons WSW 07 72 SRGB croped

снимка: ПР

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви своята есенна колекция TOMMY ICONS за 2020 година. Кампанията зад нея носи вдъхновението на инициативата на марката Moving Forward Together – трибют за приемственост и етническо, расово и полово разнообразие. За целта Tommy Hilfiger си партнира с редица модели и влиятелни личности, които са събрали в себе си духа на модерна Америка, умело съчетан с философията за гражданска инициативност по темата.

Превръщайки в свои шампиони, тези които не са достатъчно добре представените в модата, Tommy Hilfiger продължават да си поставя високи цели, за това как трябва да изглежда модата, гордо изобразявайки модели от различни произход, размер, възраст, полова принадлежност и идентичност и етнос. Кампанията TOMMY ICONS за есента на 2020 г. е още една стъпка в това пътешествие, надграждайки историята на марката за разширяване на границите на значението на модата индустрията.

Артистично вдъхновение

Колекцията TOMMY ICONS, в своята същност представлява своеобразна симбиоза между сатиричното изобразяване на Дивия запад и бележития стил на университетите от Бръшляновата лига. Вдъхновението за нея започва с естетиката на природния пейзаж в среднозападните щати.

Advertisement

Иновативни модели от основната есенна колекция на марката са преобразени във възвишени и луксозни тоалети. Те създават контрастни аутфити с комбинация от сезонни карирани вълнени модели и ръгби дизайни, превъплътени в ярки, меки плетива.

За да е зимата по-топла и приятна, TOMMY ICONS представя пухени якета с десен омбре. Тези свръхобемни връхни дрехи създават контраст и така поочертават нежността на женствения силует, изграден под тях с рокли и поли от изтънчени материи.

Пъстроцветна общност

Кампаниите на TOMMY HILFIGER продължават открито и решително да бъдат сцена за изява на тези, които често са неглижирани и недотам добре представени в модната индустрия. Модели с различен произход, размер, възраст, полово самоопределение и етническа принадлежност са шампионите в есенната кампания TOMMY ICONS, с което модният бранд надгражда своята ценностна система и предизвиква дискусия около общоприетите принципи и ограниченията в модната индустрия.

Кампанията зад TOMMY ICONS включва пъстролики глобални икони, които съпровождат феновете на марката през приключението на себеизразяването, като се уповават на своята автентичност.

Advertisement

Колекцията TOMMY ICONS  е налична в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall до днес 2-ри ноември.

Continue Reading
Advertisement