Connect with us

Телевизия

Шеф Иван Манчев със звездно участие в новото предаване „Най-добрата коледна вечеря“ по TLC

Avatar

Публикувано

на

Ivan Manchev Photo

Шеф Иван Манчев се присъединява към най-новото предаване на TLCНай-добрата коледна вечеря“ на 30-и ноември от 21:00 ч. Кулинарното шоу включва четири празнични епизода, в които, освен Иван Манчев, гостуват и майстор-готвачи от Румъния, Унгария и Сърбия. В предаването Манчев, заедно с неговите колеги, ще покаже на зрителите как да приготвят любимите Коледни ястия, за да могат да изненадат и впечатлят семействата и приятелите си. Разбира се, ТОП готвачът е подготвил  ценни съвети и любопитни трикове за перфектната вечеря, които ще сподели само със зрителите на TLC.

Всеки от четирите 30-минутни епизода ще покаже по един топ готвач – Иван Манчев от България, Фоа от Румъния, Андраш Йокути от Унгария и Ненад Гладич от Сърбия. Специално за зрителите на TLC готвачите ще приготвят по две традиционни ястия и ще покажат едно вече приготвено. Всяко от блюдата ще представи особеностите на традиционната кухня за всяка от четирите държави.

naj-dobrata_koledna_vecherya_photo

Един по един готвачите от България, Унгария, Румъния и Сърбия ще бъдат под светлината на прожекторите. С помощта на традиционни готварски принадлежности, въображението си и местни рецепти, те ще приготвят по три вкусни традиционни ястия, докато техните колеги ги наблюдават, а накрая дегустират приготвеното, давайки своята експертна оценка.

Специално за предаването ще бъде създаден и локализиран микросайт, който ще събере всички рецепти и в който зрителите ще имат възможност да гласуват за своето любимо коледно ястие. Сайтът можете да видите тук: http://www.bestchristmasdinner.com.

„Идеята за предаването се роди от регионалната обусловеност на канала ни. Има много местни и световни предавания за готвене, но липсват регионални такива. Знаем какво се случва в нашите кухни и в тези на световноизвестните готвачи, но не сме запознати с ястията, които приготвят географските ни съседи. Мисля, че има много очарование в това да откриваш сходните елементи и различията в начина, по който се готви в твоя регион. Коледа е добро начало за разговор между традиционните кухни на България, Румъния, Унгария и Сърбия. Идеята пасва идеално на програмата на TLC по време на коледните празници.“, коментира Александра Тиганас, програмен директор на Discovery Communications за Централна и Югоизточна Европа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement