Connect with us

Lifestyle

Шоколадови яйца се крият сред динозаврите в парка на Военна академия

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В търсене на шоколадови яйца ще могат да се впуснат децата, които ще гостуват на динозаврите в парка на Военна академия на Великден (16 и 17 април) в София. Изложбата „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ отваря врати за посетители от утре, 14 април. Праисторическите екземпляри ще гостуват в парка до юни 2023 г.

В парка любителите на динозаврите ще могат да се разходят сред над 30 вида движещи се макета в реални размери, като 7-метровия T-Rex или 4-метровия спинозавър. Шарено настроение ще придават гигантските приказни пеперуди и гъби, високи над 1,5 м.

Всички деца ще имат възможност да изпробват и алпийските тролеи, които са разположени между дърветата в парка, и да видят отвисоко динозаврите, или да скачат на батути сред любимите си герои. Ще могат да изпробват и точността си на голямата прашка, стреляйки с топки по динозавър.

Изложбата е продуцирана от Коко ейджънси. Компанията създава мобилни атракционни паркове в цял свят. През изминалите 4 години повече от 4,5 млн. посетители са се докоснали до световете на Живите динозаври, дракони и роботи в световен мащаб.

Advertisement

Билетите са на цени от 16 лв. за деца, студенти и пенсионери, и 18 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Деца под 3 г. влизат безплатно. Предлагат се и семейни билети (2 деца от 3 до 18 г. и 2 възрастни) на стойност 55 лв., а при трето дете входът е 12 лв. Изложбата е отворена за посетители всеки ден от 10 ч. до 20 ч. и е разположена непосредствено зад езерото в парка на Военна академия.

Continue Reading
Advertisement