Connect with us

Lifestyle

Юнайтед Партнърс представя как да бъдем иновативни и щастливи докато работим

Avatar

Публикувано

на

united partners

Юнайтед Партнърс, една от водещите български агенции в сферата на маркетинговите комуникации, отбелязва своя 20-годишен юбилей с кампания за разпространение на иновативни подходи и инструменти при управлението на комуникационни кампании и личностното развитие на служителите.

В продължение на 20 седмици специалистите по ПР, дигитален маркетинг и създаване на съдържание от агенцията ще работят пилотно с интересни и иновативни инструменти, налични онлайн, а  експертите по Човешки ресурси ще проведат различни инициативи за повишаване на щастието на работното място.

Първата седмица от кампанията стартира с представянето на инструмента AGORAPULSE – полезен и иновативен за управление и оптимизиране на рекламните кампании в социалните канали.

Agorapulse 1 Agorapulse

Освен от иновацията, агенцията бе завладяна от духа на влюбените и стана част от Mindvalley’s Love week.  Всеки получи изненада от свой таен ангел или се превърна в такъв за някого друг, а всички заедно споделиха прекрасната емоция.

Резултати от експериментите ще бъдат споделяни както в  уеб сайта на компанията, така и в социалните им канали. За да следите живота, който кипи в Юнайтед Партнърс, може да ги следвате и в публичния им акаунт във Viber – http://chats.viber.com/unitedpartners

Advertisement

„Съзнателно се фокусирахме върху няколко основни елемента – да учим нови неща всеки ден, да не спираме да търсим по-добри и иновативни решения на проблемите, с които се сблъскваме, да се грижим за хората в екипа и да запазваме позитивизъм. Юнайтед Партнърс e изградена върху тези ценности и принципи – те ни позволяваха да растем и да се развиваме на младия и динамичен пазар през последните 20 години“, споделя Мария Гергова, основател и Управителен директор на Юнайтед Партнърс.

Continue Reading
Advertisement