Connect with us

Lifestyle

„Юникити“ се завръща с трети сезон по Cartoon Network

Avatar

Публикувано

на

Unikitty 2

Положителната енергия на Юникити отново ще зарадва младата публика. През следващия сезон на поредицата, очарователната владетелка и нейните приятели ще се впуснат в множество невероятни приключения, включително състезание по ядене на хот-дог и организиране на рождения ден на Сърдитко Кисел. Премиерните епизоди със сладката принцеса ще започнат на 12 октомври по Cartoon Network.

Смелата принцеса Юникити винаги излъчва страхотно настроение. Заедно с брат си херцог Пъпикорн, доктор Фокс, Хоукодайл и Ричард ще се измъкнат дори и от най-големите беди. Владетелката не се поддава на неприятностите и винаги се изправя пред тях с добро настроение и позитивизъм. Полу-котката, полу-еднорог се опитва да направи всичките жители на невероятната си земя щастливи. Поради тази причина тя не се страхува от предизвикателства, които включват срещи с представители на депресиращия Сърдитград.

Новите епизоди от третия сезон ще донесат неизвестни досега приключения за Юникити и приятелите ѝ. Този път чаровната принцеса ще се изправи пред предизвикателството да убеди брат си, че винаги може да разчита на нейната подкрепа. Дори когато, въпреки съвета на всичките си приятели, той реши да участва в надпревара за ядене на хот-дог и се превърне в ролце наденичка. Хоукодайл пък ще трябва да се справи със счупена ръка – за щастие може да разчита на бандата за помощ. В друг от епизодите доктор Фокс ще се опита да научи Юникити, че си струва да се вслушва в съветите на другите. Освен това, тя ще реши да зарадва приятелите си, като им достави понички и ще трябва да преодолее редица препятствия по пътя. Многоцветната банда ще организира и поредица от забавни изненади за рождения ден на Сърдитко Кисел. Дали усилията им ще доведат до очакваните резултати и ще се справят ли Юникити и нейните спътници с всички тези предизвикателства? Гледайте и ще видите!

Премиерата на третия сезон на „Юникити“ ще бъде на 12 октомври и ще продължи всеки делник  от 15.00 ч. по Cartoon Network.

Continue Reading
Advertisement