Открийте ни и в

Lifestyle

Юън Макгрегър проговаря на български език

MIKA

публикувано

на

Юън Макгрегър проговаря на български език 26

Юън Макгрегър произнася някои от репликите си на български език в най-новия видеоклип на NN Group, който ще се показва и в България. Холивудският актьор информира широката общественост за това, че ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане променят името си на NN. Юън Макгрегър е лицето на медийната кампания по повод промяната на името и марката на бизнеса по застраховане, пенсионно осигуряване и управление на активи на ING. Шотландският актьор заснема посланието още на румънски, унгарски, чешки и гръцки език в страните, където се представя рекламният клип.

Медийната кампания с участието на звездата от „Междузвезди войни“, „Мулен Руж“ и „Трейнспотинг“ ще продължи четири седмици в България. За да предаде още по-експресивно посланието в рекламата, Юън Макгрегър добавя още едно „н“ към своето име. Така отсега нататък, както самият той казва, името му ще се изписва като Юънн Макгрегър.

За участието си в кампанията на NN Group холивудската звезда споделя: „Доволен съм от партньорството си с NN и мисля, че идеята за двойното „н“ в името е оригинален ход, който ще помогне повече хора да запомнят новото име по-лесно. Отнасям се с уважение към всички езици. Не съм предполагал, че е толкова трудно да се произнесе „застраховане и пенсионно осигуряване” на български, румънски, унгарски, чешки и гръцки.”

„Дългосрочното планиране на личните финанси е жизненоважно. Аз самият насърчавам своите четири деца да спестяват. Умението да управляваш личните си финанси, независимо колко просто изглежда, трябва да се усвои, за да остане за цял живот.” – добавя още актьорът.

Кампанията „За теб”

След представянето на новото име ще бъде осъществена кампания за популяризиране на бранда NN. Посланието в кампанията „За теб” е повече от мото. Това е обещание, което компанията поема към клиентите си, защото това, което е важно за тях, е важно и за NN. Някои от кадрите, които ще бъдат показани, са заснети в България. Любопитното е, че версиите на 45-секундния рекламен клип ще изглеждат различно за зрителите при всяко излъчване. Друг интересен факт е, че участниците в рекламната кампания не са актьори, а реални хора, живеещи в София, Будапеща и Атина (където е заснет клипът), които представят реални ситуации от своя живот.

В клипа ще бъдат включени различни житейски сцени, а посланието в него е, че успехите, радостите и трудните моменти в живота ни са истински значими и те трябва да получат нужното внимание, както и да бъдат споделяни.

„Клиентите на компанията ще продължат да бъдат в основата на всичко, което правим. Вярвам, че ще създадем силна и обичана марка NN, като предоставяме лесен достъп до професионални консултации във всички сфери на финансовото планиране и добавящи стойност животозастрахователни и пенсионноосигурителни решения.” – коментира Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане.

Още интересни факти, свързани с рекламните клипове

Клипът с Юън Макгрегър е заснет в Ню Йорк. Изборът на Юън Макгрегър за лице на рекламната кампания за промяна на името на NN отчасти се дължи и на европейския произход на актьора, ефект, търсен заради силното присъствие на Групата в страните на стария континент, както и заради изключителната му репутация на професионалист в киното и семеен човек, баща на четири деца. Освен това името му позволява добавяне на още едно „н”, какъвто е и замисълът на рекламата.

Бащата и синът в клипа от рекламната кампания „За теб“ са реално семейство; майката, разговаряща с малкото си момиченце по скайп, наистана съвместява ролите на делова жена и грижовна майка; Анико (жената без коса в клипа) наистина е диагностицирана с рак на гърдата, а възрастният господин наистина е дядо на двете момичета и обича да ги води на Витоша и да им разказва любопитни факти за природата.

Снимките са правени в отделните страни и са продължили три седмици. Идеята е била да се прекара достатъчно време с участниците в рекламата, за да се постигне усещането за реалност.

Една от най-емоционалните истории по време на снимките е съпругът на Анико, който по време на снимките я изненадва с кратка реч, за да я увери, че тя все още е най-красивата жена за него, дори и след като е загубила косата си след преживяната химиотерапия.

Забавна история от България е, че на една от сцените намерението е било да бъдат заснети две малки момичета, чийто дядо ги учи да карат колело. Тъй като до края на предвиденото време за заснемане те така и не успяват да се научат да въртят педалите, а желанието е да се пресъздаде реална ситуация, всъщност са заснети в гората, където дядото им разказва за природата.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Защо гримът е суперсилата на Никол Бойчева?

MIKA

публикувано

на

от

Защо гримът е суперсилата на Никол Бойчева? 27

снимка: ПР

Младост, красота, професионализъм, отдаденост, страст – това са само част от думите, с които можем да определим младата гримьорка, Никол Бойчева. С открит интерес наблюдаваме снимките в нейната медия – красива дама със съвършен грим, изпипан до последния детайл и широка усмивка, грееща на лицето ѝ.

Никол е втора година студент в един от най-престижните университети в България – Нов Български Университет. Как съчетава образованието с работата, какви предизвикателства среща по пътя в кариерата си и други интересни факти от професионалния ѝ живот ще разберете в следната статия.

Никол е един обикновен човек. Никога не е смятала себе си за нещо повече от другите. Тя е една много цветна личност, с изключително много интереси и мечти, както си личи от гримовете, които прави.

Създаването на NSB Beauty крие много интересна история. Самата инстаграм страница @_nsb_beauty_, е създадена в началото на първата Ковид карантина(2020г.). Тогава Никол решила да покаже публично страстта си към грима. Тъй като разполагала с много свободно време, е имала възможност да изпробва някои нови неща, както и да експериментира с многообразни визии. Така стремежът ѝ да става по-добра се усилвал с всяка следваща визия.

Опитвах се да усъвършенствам уменията си, да изпробвам нови техники и многобройни цветове. От там много хора се свързаха с мен, за да направя техния дневен или арт грим.“.

Любовта и страстта на госпожица Бойчева към грима се появили преди няколко години. Както всички нас, тя е започнала да учи как да се гримира от клипове в YouTube и статии в различни женски списания. И като всяко начало – не е било лесно и не винаги грима е изглеждал добре. Тя споделя, че чрез грима, успява да покажа себе си и колко цветна личност е. Рисуването върху лицето ѝ и експериментирането с различни визии, помага на вътрешното ѝ Аз да излезе наяве. Професионално започнала да се занимава с грим със започването на пандемията миналата година. Тогава е намерила време да преоткрие себе си и своята любов към грима.

Предизвикателствата в нейната професия не спират. Никол все още се бори с това да пробие в сферата на гримьорството, но колкото и препятствия да срещне по пътя към успеха, не смята да се отказва.

Талантът и меракът в работата на гримьора вървят ръка за ръка. Бойчева смята себе си за талантлива личност, защото се учи бързо. От дете проявява творчески заложби – рисува добре и обича да твори различни неща с ръцете си.

За талантливата гримьорка работата е удоволствие. Тя може да направи от всеки грим изкуство и да накара всеки неин клиент да се почувства специален и да получи грима, за който винаги си е мечтал, дори и по-добър. Тя е амбициозна, млада и готова за нови предизвикателства.

Продължете понататък

Lifestyle

Керана и Васко Василев в церемонията на Наградите Икар 2021

MIKA

публикувано

на

от

Керана и Васко Василев в церемонията на Наградите Икар 2021 28

снимка: ПР

За първи път заедно на сцена ще се срещнат гласът на космическото момиче Керана и виртуозната цигулка на Васко Василев

Композицията е създадена специално за събитието, което тази година под знака на 100-годишнината на Съюза на артистите, и ще бъде изпълнена на живо за първи път по време на официалната церемония по връчването на 47-мите Награди ИКАР на 11 май в Народния театър.

Идеята Керана и Васко Василев да се съберат в обща песен идва спонтанно, а  предизвикателството да работят заедно в своеобразен дует се оказва истинско вдъхновение и за двамата. „Едно“ е по текст и музика на Керана, която успя да се докаже като изключително многопластов артист не само чрез успеха на  алтернативната рок група „Керана и космонавтите“, но и чрез едноименната роля на Евита в мюзикъла на Опера Пловдив. Васко Василев пък се оказа, че е наредил целият си график по датата на церемонията и пристига буквално за няколко часа в страната.

От години с Христо Мутафчиев обсъждаме възможност да участвам в церемонията на наградите ИКАР и все не успявахме да синхронизираме дата, в която да мога. Объркването на всички графици за концерти заради пандемията се оказа добра възможност най-после да се случи тази идея и съм много щастлив, още повече, че ще споделя сцената с такъв зашеметяващ артист като Керана“, споделя Васко Василев.

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2021 г., както и част от Националния културен календар и се провежда с подкрепата на Министерството на културата и Министерството на туризма. Генерален спонсор на събитието е Фабрика Ден и Нощ ООД – качествени продукти с марка „Боровец“.

Наши дългогодишни партньори са Първа инвестиционна банка, Астра-Зенека България – подкрепа за Здравния фонд на САБ, NESCAFÉ® Dolce Gusto, Филип Морис – България, Lenovo – България, Минерална вода H2O, NOUHAU Saloon, Тип Топ Куриер, Винарска изба Брестовица, Руский Стандарт, Dewer`s, Hill Clinic, Атера Дизайн; Медийни партньори: Българска национална телевизия, БГ Радио, АртАкция, ВЪПРЕКИ.com, Love Theatre.bg С подкрепата на: Театър Азарян, Национален дворец на културата,  Народен театър „Иван Вазов“, Столичен куклен театър,  Общински културен институт Дом на културата „Красно село“.

Продължете понататък
Трикове за по-лек живот от Евелине Хелминк 29
Културапреди 1 седмица

Трикове за по-лек живот от Евелине Хелминк

JJ Lin и Anne-Marie обединиха сили в чисто новия трак, озаглавен  ‘Bedroom’. 30
Музикапреди 1 седмица

JJ Lin и Anne-Marie обединиха сили в чисто новия трак, озаглавен  ‘Bedroom’.

Новите дати за LORD OF THE RINGS IN CONCERT са 1 и 2 август 31
Музикапреди 1 седмица

Новите дати за LORD OF THE RINGS IN CONCERT са 1 и 2 август

Защо гримът е суперсилата на Никол Бойчева? 32
Lifestyleпреди 1 седмица

Защо гримът е суперсилата на Никол Бойчева?

Керана и Васко Василев в церемонията на Наградите Икар 2021 33
Lifestyleпреди 1 седмица

Керана и Васко Василев в церемонията на Наградите Икар 2021

„Тайната история на българския футбол“ – кой дърпа конците зад кулисите на великата игра у нас 34
Културапреди 1 седмица

„Тайната история на българския футбол“ – кой дърпа конците зад кулисите на великата игра у нас

"Модерно е да се чете" подарява една дузина "хранилки" с долари 35
Lifestyleпреди 1 седмица

“Модерно е да се чете” подарява една дузина “хранилки” с долари

„В тъмното всички сме еднакви“ от Джулия Хибърлин 36
Културапреди 1 седмица

„В тъмното всички сме еднакви“ от Джулия Хибърлин

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредица 37
Културапреди 1 седмица

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредица

Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR 38
Lifestyleпреди 1 седмица

Музика и празнично настроение завладяват ефира на Bulgaria ON AIR

Горещо