Открийте ни и в

Телевизия

„Ябълко и Луки“ се завръщат с нови епизоди по Cartoon Network

MIKA

публикувано

на

Героите от забавната поредицата отново влизат в действие

На 15 юни „Ябълко и Луки“ се завръщат по Cartoon Network. Приключенията на двамата най-добри приятели ще предоставят на зрителите нови забавни истории, показващи изненадващ поглед към съвременния живот в големия град.

Забавната поредица от създателите на „Невероятният свят на Гъмбол“ представя приятелите Ябълко и Луки, които решават да напуснат родните си места, за да усетят пулса на модерния живот. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели изживявания, които често ги водят до нестандартни и неочаквани прозрения за съществуването.

Пъстрата комедийна поредица, създадена от Джордж Дженди е позиционирана в света на хората-храни. Главните герои представляват перфектния дует от най-добри приятели, които вечно имат какво да разкажат. Ябълко е много топлосърдечен, но неговият импулсивен характер и безгрижен подход към живота могат да му създадат много неприятности понякога. От своя страна, Луки винаги се ръководи от разума и е много чувствителен към емоциите на околните. Двамата непрекъснато преоткриват своята безкрайна дружба, изживяват много приключения и се срещат с много нови герои. Тези страхотни плод и зеленчук вярват, че благодарение на приятелството всичко е възможно. Това е и главното послание на предаването към малките зрители.

Началото на новите епизоди от поредицата „Ябълко и Луки“ ще бъде на 15 юни и ще продължи всеки делник от 11:00 ч. по Cartoon Network.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Музика

Петър Байков в „Музика, музика“ по БНТ 1

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Тази неделя (28 февруари 2021 г.), гост на Йоанна Драгнева и ВенЗи в забавно-музикалното предаване по БНТ 1 „Музика, Музика“ ще бъде един впечатляващ актьор. Петър Бойков има уникален талант,  с който успява да управлява гласа си така, че може сам да озвучи всички роли в един филм.

В предаването младият талант ще разкаже за признанието от Дисни, за онлайн поредицата му с над 18 милиона зрители от 50 страни и ще демонстрира на живо уменията си зад микрофона.

Гледайте „Музика, музика“ тази неделя,  28 февруари 2021 г. от 13:30 ч. по БНТ 1.

Продължете понататък

Lifestyle

Австралийски герои и Дивата Европа по документалните ТВ канали на Viasat World

MIKA

публикувано

на

от

снимка: Viasat Nature

Неочакваната звезда на Viasat Nature „Беър: Героят на коалите“ се завръща от 3 март

Обикаляме света с Viasat Nature и Viasat Explore този март. Започваме с „Доброволци в дивата природа“ в Южна Африка на 1 март, отиваме „На лов за хипопотамите на Ескобар“ на 4 март, а от 7 март всяка неделя от 14:00 часа се любуваме на „Дивата Европа“ с новия сезон на „Уелс: Дивата земя“ и „Вълшебните планини на Германия“.

Междувременно по Viasat Explore се запознаваме с „Герои на разрушението“ в Австралия – от сряда, 3 март, в 22:45 часа, а съботите са „с турбо заряд“ от обяд чак до повторението на „Герои на разрушението“ в 18:45 часа с поредиците „Редки коли и печалба“, „Автоработилница „Последна спирка“, „Маниакални коли“ и „Лъскави трошки“.

Но първо най-важното – също от 3 март – по Viasat Nature се завръща големият герой – кучето Беър, което спасява коали!

Беър: Героят на коалите по Viasat Nature

3 март от 15:00 часа, 13 март от 15:30 часа, и 21 март от 18:50

Брой епизоди: 1 x 60 мин.

Водещият, блогър и активист в дивата природа Тайсън Майр проследява невероятната работа на кучето Беър и екипа му, докато спасяват и помагат на ранени коали от опожарената пустош в южната част на Куинсланд и други зони.

През австралийското лято на 2020 г. храстови пожари изгориха площ с размера на Англия и Уелс, взети заедно, а повече от един милиард животни загинаха в тях. Това е история за смелост пред ужаса на пожара, оцеляване и надежда, възкръснала от пепелта.

Доброволци в дивата природа

От понеделник, 1 март, всеки делничен следобед в 14:00 часа

Поредицата следва ветеринарите и доброволците, които са се отказали от платената си работа във Великобритания и са се преместили в Южна Африка, за да спасяват, помагат и пускат на свобода някои от най-застрашените животни в света.

Те преместват жираф, спасяват хипопотам на две седмици, стават сурогатни майки на осиротели маймуни, правят дишане уста в уста на гепард и помагат в процеса на премахване на рога на носорог – всичко това за един ден. Героите в дивата природа ни пускат в живота си и обсъждат с нас страстта си да спасяват животни, застрашени от изчезване – от пингвини и акули на Западен нос до “Големите пет” в равнините.

Рубрика: Дивата Европа по Viasat Nature

Всяка неделя от 7 март в 14:00 часа

Този март изследваме природната красота на Европа – наслаждаваме се на дивите пейзажи на Румъния, Швейцария и Норвегия и посещаваме Уелс с новите епизоди на “Уелс: Дивата земя”.

Друга премиера е “Вълшебните планини – В сърцето на Германия”, където се потапяме в дивата природа на малко известните планини Харц.

Уелс: Дивата земя – Нови епизоди започват от неделя, 21 март, в 14:00 часа

Вълшебните планини – В сърцето на Германия – Събота, 28 март, в 15:00 часа и в 18:30 часа

На лов за хипопотамите на Ескобар

4 март в 20:00 часа, 6 март в 14:40 часа, 7 март в 18:30 часа, 24 март в 19:45 часа

Брой епизоди: 1 x 60 мин.

Скандалният наркобарон Пабло Ескобар печели милиарди долари от незаконен трафик на кокаин в САЩ. По време на страховитото му управление, той заповядва на своите поддръжници да организират залавянето на четири хипопотама в Африка и да ги доставят със самолет до прочутото му плейбойско ранчо.

Хипопотамите е трябвало да бъдат показвани като атракция, за да впечатлят и забавляват неговите приятели наркобарони. Така обаче неволно Пабло Ескобар създава нашествие на непознат вид в Колумбия с ужасяващи последствия.

След като разрушават оградите и успяват да избягат от имението му, хипопотамите проникват в дивата природа на Колумбия, като се размножават двойно по-бързо от африканските си братовчеди. Ветеринарката Джина Паола Серна Трухийо е натоварена от правителството със задачата да овладее ситуацията.

Герои на разрушението по Viasat Explore

Започва от сряда, 3 март, в 22:45 часа с повторение в четвъртък в 18:45 часа

Брой епизоди: 6 x 60 мин.

Опасност, драма и разрушение в документалната поредица, чието действие се развива в невероятната индустрия. Сдобийте се с рядък достъп до разрушителната площадка, където елитни екипи и техните мега машини се справят със сгради и странни структури, за да ги отстранят, преди лудите крайни срокове да ги догонят. От апартаменти във висините до потънали яхти, странни конструкции и гигантски складове, нашите герои не се отказват, а влагат ежедневно в своите проекти твърдост и решителност, изобретателност и хитрост, съчетани с чувство за хумор, приятелство и хладнокръвие.

Рубрика: Съботи с турбо заряд по Viasat Explore

Всяка събота от 6 март, от 11:30 часа до повторението на „Герои на разрушението“ от 18:45 часа

Турбо заряд ви очаква по Explore всяка събота с маратони от най-страхотните поредици за откриване, поправяне и замяна на коли като „Редки коли и печалба“, „Автоработилница „Последна спирка“, „Маниакални коли“ и „Лъскави трошки“. Хората в тях са сериозно запалени по автомобилите. Дали търсят изгубени съкровища в изоставени гаражи и автомобилни гробища, или участват в търгове, те имат погледа, уменията и познанията да накарат колата или ситуацията да работи за тях.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 17 часа

Концентричните окръжности на живота в “Правек и други времена” от нобелистката Олга Токарчук

Културапреди 17 часа

Представяне на „Интегрирано управление в туристическите комплекси“ от Теодора Ризова

Lifestyleпреди 2 дни

Приключенският филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците” – тази събота по FilmBox Stars

Tехнологиипреди 2 дни

Fitify и Mood Messenger са сред първите независими за смарт часовника Huawei Watch GT 2 Pro

Lifestyleпреди 2 дни

Средно по 23 минути на ден отделя всяка жена за грижа за кожата

Музикапреди 3 дни

Nessa Barrett & jxdn представят “la di die”

Lifestyleпреди 3 дни

Банкоматите могат да ускорят икономическото възстановяване след COVID-19

Културапреди 3 дни

Eдинствената автобиография на Мохамед Али излиза в луксозно издание с твърди корици

Музикапреди 3 дни

Петър Байков в „Музика, музика“ по БНТ 1

Lifestyleпреди 3 дни

Университетският театър на НБУ с кампания срещу насилието в училище

Горещо