Connect with us

Музика

Ясен Велчев от ТЕ с шоу 2 в 1

Avatar

Публикувано

на

YassenVelchev Case
YassenVelchev Case 1

Ясен Велчев, Сезон 1, снимка: PR

Пианистът и композитор Ясен Велчев ще вземе участие в първото по рода си издание на Case родео по време на Техническия панаир в Пловдив, който ще се проведе от 29 септември до 4 октомври. На 2 окотмври /четвъртък/ Ясен ще представи шоу с музика и багер. След като зарадва гостите, посетили панаира с музикалните си умения на живо, той ще направи и комплимент към организаторите на родеото със самостоятелна демонстрация на техен багер. От Тайтън Машинери България споделят, че Велчев е единственият в света познат професионален багерист, който е популярно лице от музикалната сцена в страната си.

На 3 октомври /петък/ от 11:00 часа ще започне и самото състезанието по майсторско управление на строителни машини. Най-добрият багерист сред музикантите ще има възможността да се бори за участие на финалите на компанията в Париж.

Ясен от години е популярен със страничната си дейност и неведнъж в интервюта е разказвал за своята страст. Популярно става и видеото, в което той пали запалка със своя багер. На родеото той ще покаже и други технически умения, които до тогава се пазят в тайна. Може да видите шоуто на Ясен Велчев по време на Пловдивския панаир на поле XII – 12 след 12:00 ч.