Connect with us

Кино

Адам Сандлър в приказната комедия „Обущарят“ по FilmBox Extra HD

Avatar

Публикувано

на

Лятната програма на FilmBox продължава да предлага на зрителите вдъхновяващи филмови заглавия с участието на някои от най-популярните холивудски актьори. Акцент в съботната програма на FilmBox Extra HD ще бъде комедийната драма „Обущарят“ с участието на носителя на приз за най-добър актьор, връчен от Националния съвет на кинокритиците в САЩ – Адам Сандлър и екранната му половинка Мелъни Диаз. Зрителите ще имат възможност да се насладят на вечер, изпълнена с невероятни събития отвъд времето и пространството тази събота от 20:25 ч., където на един обикновен обущар му предстои да се натъкне на вълшебна реликва, която ще го отведе на безкрайно пътешествие.

Приказната комедия „Обущарят“ ще пренесе зрителите в не толкова далечната 1903 г. в Долен Ийст Сайд в Ню Йорк. Макс Симкин (Адам Сандлър) е четвърто поколение обущар, който от години работи във фамилната фабрика. Животът му е скучен, сив и еднообразен, докато един ден местният разбойник Леон Лъдлоу не носи обувките си за поправка при него. Шевната машина на Макс се разваля в най-неподходящия момент, но именно това го отвежда към прашния склад на баща му, в който открива стара вълшебна вещ. Случайност или не, обувките на господин Лъдлоу са същият номер като тези на Макс. Обущарят решава да ги пробва и се оказва в тялото на разбойника. Повратна точка в живота му е, когато той открива магията на обувките и се впуска в едно безкрайно пътешествие на откриване и опознаване. Зрителите могат да се насладят на магичната история тази събота от 20:25 ч. по FilmBox Extra HD.

Този месец каналите на FilmBox ще представят на аудиторията редица популярни продукции с интересни и завладяващи сюжетни линии от всички жанрове. „Обущарят“ e само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят през тази година.

Continue Reading
Advertisement