Connect with us

Кино

Адреналин x 7 и една последна гонка в БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7

Avatar

Публикувано

на

Fast & Furious 7 BG posterСилни мъже, красиви жени и бързи коли са характерни за филмите от поредицата БЪРЗИ И ЯРОСТНИ. Последният трейлър обаче обещава всичко това да е в седморни дози. Всичко в БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 граничи с лудостта – от скачането с кола от самолет до пищните партита в Абу Даби. Вторият трейлър покачва нивото на адреналин до невиждани досега нива.

Новия филм от най-успешната поредица на Universal заварва Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството му в очакване на по-спокоен живот, след като са отстранили Оуен Шоу (Люк Еванс). Но нещата няма да се развият според очакванията им. Всеки, който е гледал внимателно финала на шестия филма знае – по-големият брат на Шоу иска отмъщение. В неговата роля ще видим не кой да е, а самият Джейсън Стейтъм. А бившият агент на специалните части има силата и способностите сериозно да вгорчи живота на Трето и семейството му.

Съвсем скоро Доминик и компания ще попаднат в изцяло нова вселена от проблеми, а единственият, който ще има възможността да им помогне в битката срещу Шоу, е героят на Кърт Ръсел. Но как се справяш с човек, който е способен да извади от строя Люк Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) и да го вкара в болница? Отговорът на този въпрос явно са още по-луди схеми и по-опасни каскади, включително скокове с кола от товарен самолет и прелитане със спортна кола между небостъргачи в Абу Даби. Трейлъраът показва само част от адреналиновите моменти в БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7.

Във филма ще видим още Мишел Родригес, Джордана Брюстър, Лудакрис, Тайриз Гибсън, Елза Патаки и Лукас Блек.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 идва в кината, IMAX и 4DX на световната премиера 3 април 2015 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement