Connect with us

Кино

„Аз преди теб“ идва в кината този петък

Avatar

Публикувано

на

Звездите в „Аз преди теб“ – по международно признатия бестселър на Джоджо Мойс, са Емилия Кларк („Игра на тронове“, „Терминатор: Генисис“) и Сам Клафлин (поредицата „Игрите на глада“). Режисьор е Теа Шарок, за която това е режисьорски дебют.

Често откриваме любовта там, където най-малко очакваме. Понякога любовта ни отвежда на места, които не подозираме…

Луиза „Лу“ Кларк (Кларк) живее в застинало във времето градче в английската провинция. Без никаква ясна посока за бъдещето, особнячката на 26 години се мести от работа на работ, за да подкрепя финансово семейството си. Жизнерадостната ѝ природа е подложена на изпитание, когато започва най-новата си работа в местния „замък“, където е наета за болногледачка и компаньон на Уил Трейнър (Клафлин) – заможен млад банкер, прикован към инвалиден стол след трагичен инцидент. Уил вече не е авантюристът от преди и се е предал напълно. Всичко това докато Лу не решава да му докаже, че животът си заслужава да се живее. Двамата се впускат в редица приключения и откриват, че животите и чувствата им се променят по начин, който не са очаквали.

Във филма участват още Чарлс Данс („Игра на кодове“), Джена Колман („Доктор Ху“), Матю Луис (поредицата за Хари Потър), Ванеса Кърби, Стивън Пийкок („Херкулес“), Брендан Койл („Имението Даунтън“) и номинираната за „Оскар“ Джанет Мактиър.

Сценарият е на Джоджо Мойс и Скот Нюстатър & Майкъл Х. Уебър („Вината в нашите звезди“), базиран на едноименната книга на Мойс.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement