Connect with us

Tехнологии

Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T lite ще се предлагат във VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

От утре най-новите модели на Xiaomi – Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T lite ще са на разположение на клиентите на VIVACOM в магазинната мрежа и онлайн магазина на телекома. Смартфоните се предлагат в комплект със спортната смарт гривна Xiaomi Mi Band 5.

Моделите се отличават с фотография на ново равнище, иновативен дизайн, функционалности и скорост, които ще удовлетворят и най-взискателните потребители.

И трите устройства имат 6.67-инчов FHD+ Dot дисплей за динамична и реалистична картина. Моделите са с висока производителност, благодарение на мощния процесор от ново поколение Qualcomm Snapdragon 865 за зашеметяващо гейминг изживяване, а при Mi 10T lite процесорът е Qualcomm Snapdragon 750.

Mi 10T и Mi 10T Pro идват и с допълнителна гаранция от 6 месеца от датата на покупката, при която клиентите могат да се възползват от безплатна подмяна на дисплея, в случай, че бъде счупен, спукан или повреден. Повече информация за допълнителната гаранция на www.mi.com/global/service/support/warranty/bg.html .

За любителите на качествената фотография, Mi 10T и Mi 10T Pro предлагат тройна основна камера с вграден изкуствен интелект. При Mi 10Т Pro тя включва 108 МР основен сензор с оптична стабилизация, докато при Mi 10Т той е 64 МР. Ултраширокоъгълният обектив е 13 МР, а макро камерата е съответно 10 МР и 5 МР. Моделите могат да заснемат видео с резолюция 8К, а селфи камерата им е 20 МР.

Advertisement

От друга страна Xiaomi Mi 10T lite използва четворна основна камера с 64 MP основен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР макро обектив и 2 МР сензор за дълбочина на изображението.

Mi 10T и Mi 10T Pro разполагат с мощна батерия с капацитет 5000 mAh, а при Mi 10T lite батерията е 4820 mAh. И трите модела поддържат 33W бързо зареждане, благодарение на което се зареждат напълно за 59 минути.

И още едно предимство на новите смартфони на Xiaomi – в комплекта те притежават протектор за гръб с антибактериално покритие и протектор на екрана със сребърни йони, които елиминират 99% от бактериите.

Mi 10T Pro разполага с 8 GB RAM памет и 256 GB вътрешна памет, ще се предлага в сребърен цвят и ще може да бъде закупен на цена 38,98 лв. на месец с план Smart U.

Xiaomi Mi 10T също е снабден с 8 GB RAM памет, но вътрешната памет за съхранение на файлове и снимки е 128 GB. Устройството ще бъде на разположение на клиентите в сребърен цвят на цена от 29,98 лв. на месец с план Smart U в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта.

Advertisement

А Mi 10T lite разполага с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет, и ще бъде наличен в цветовете синьо и сиво на цена от 21,98 лв. на месец с план Smart U.

И трите смартфона идват в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 5.

Continue Reading
Advertisement