Connect with us

Lifestyle

Алекс Раева избра Хайди Клум за празниците

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Алекс Раева избра Хайди Клум за празниците. Поводът за колаборацията между водещата на X Factor и световноизвестния модел е най-новата колекция на Хайди Клум, която идва в България от утре, 4 декември, във всички магазини Lidl в страната.

Чаровната певица и ТВ водеща бе първата, която избра модел от модната линия на Хайди Клум #LETSCELEBRATE. Изборът на Алекс Раева падна върху стилен гащеризон в любимия ѝ черен цвят. Изчистената женствена линия и хубавата и удобна кройка бяха сред другите причини, заради които певицата заложи на дреха с марката Esmara by Heidi Klum.

„Със сигурност ще го облека на някое от участията, които ми предстоят по празниците. Това е най-активният период и определено няма да почивам“, призна Алекс Раева, като сподели, че едва след това може да се замисли за нови екзотични дестинации и другата ѝ страст – гмуркането.

#LETSCELEBRATE е втората съвместна колекция между Хайди Клум и Lidl. Вдъхновена именно от духа на празника, тя включва селекция от елегантни ежедневни дрехи и бляскави облекла за наближаващите празници. Сред модните акценти са плюшени палта, стилни топове, рокли с пайети и секси поли, решени в топли зимни цветове и елегантни тъкани като кадифе, сатен, пайети и изкуствена кожа. Освен дрехи, линията ще предложи още и аксесоари и обувки.

 

Advertisement

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.

Continue Reading
Advertisement