Connect with us

Култура

Алеона де Кама представя първи роман

Avatar

Публикувано

на

Талантлива млада българка издаде първия си роман под псевдонима Алеона де Кама. “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” е една истинска история за любовта и отношенията, за доверието и контрола, за страстта, болката и прошката. За способността да обичаме.

В романа си авторката с впечатляваща смелост разказва историята на съвременна млада жена, която с лекота катери върхове в професионалното си развитие. В личния си живот обаче, се сблъсква с дефицити и противоречия, предпоставени от собствените й страхове. Романът ни води през динамична и пълна с обрати любовна история, а психологическите разсъждения, които съпътстват различните ситуации, ще са полезни на съвременния читател, който ще открие в тях собствените си проблеми и пътя за тяхното преодоляване.

Алеона де Кама разказва, че трудно се е решила да публикува. Страхувала се е от реакцията на семейството си, приятелите, колегите, непознатите. След като намира сериозна подкрепа от свои близки приятели, се решава да поеме в тази нова посока на живота си. И всичко се подрежда. Пъзелът обаче не следва установените правила – книгата стартира с една различна, модерна и смела визия. Издателите също са избрали нестандартно разпространение – “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” може да бъда намерена само в специално създадения сайт www.lovebook.bg. Впечатляваща е фотосесията на Алеона де Кама, по идея и изпълнение на студио TAKEaPIXEL. Екипът на ScreenMixer подготвя специален видео teaser, повдигайки леко завесата около мистериозния образ на авторката Алеона де Кама, според която, в основата на всичко е любовта:

“Избирам теб, ЛЮБОВ“ е избор и любов. Също така е смелост, риск, страх, но повече победа. Заради мен и заради сърцето в мен. Пожелавам си още със сърце и смелост и въпреки страха и риска, да направя избора за любовта и в живота си… Искрено се надявам читателят да изпита емоциите на героите, които изпитвах и аз, докато ги изливах на хартия. Надявам се да провокирам всеки за по-истински поглед към себе си и към взаимоотношенията си с партньора. И най-вече се надявам хората, които избират да вземат този роман в ръцете си, да повярват в себе си и в пътя на своето сърце. То води не само във връзките, а и в избора на професия, на приятели, на живот. Онзи, най-мечтания живот.”

Усещането за уникалност и топлина се подсилват от факта, че книгата излиза в дните преди Коледа – моментът, когато хората си подаряват подаръци символ на добрите отношения и любовта. Книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” очаква своите читатели на www.lovebook.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement