Connect with us

Кино

Алисия Викандер с ОСКАР за поддържаща роля в THE DANISH GIRL

Avatar

Публикувано

на

снимка: waytooindie.com

Един от любимите филми на няколко поколения – Отвътре навън отнесе „Оскар“-а за Най-добър анимационен филм. Приключението на Дисни и Pixar, което влиза в главата на 11-годишната Райли, за да проследи нейните емоции, завладя членовете на Академията и обра аплодисментите в залата. Междувременно, най-дългоочакваната анимация на Дисни след Отвътре навън  – Зоотрополис е вече в избрани кина предпремиерно, а от този петък зрителите в цяла Бълагрия ще могат да посетят града, в който живеят само животни.

На зрелищна церемония за 88-и път бяха раздадени наградите „Оскар“. Наред с прелестните рокли и елегантните смокинги, много от зрителите останаха доволни от наградите, които техните фаворитеи получиха. Сред тях бе Алисия Викандер, която изпълнява ролята на Герда Вегенер в Момичето от Дания. Шведската актриса плени зрителите и Академията с изпълнението си в биографичната драма и обра наградите за 2015 г., като кулминацията беше статуетката „Оскар“ снощи. През 2016 г. Алисия ще се впусне в още едно ново приключение – главна роля в Джейсън Борн, който излиза на 29 юли.

Миналата година беше изключително успешна за Викандер. Тя участва в четири филма, превзели боксофиса, като още една лента с нейно участие спечели награда на церемонията в Долби Тиътър. Ex Machina: Бог от машината отнесе приза за Най-добри визуални ефекти. Двама от главните герои в лентата – Домнал Глийсъм и Оскар Айзак са сред новите звезди на Междузвездни войни и ще влязат в главни роли в новата трилогия на блокбъстъра, която стартира в края на 2017 г.

Continue Reading
Advertisement