Connect with us

Култура

АПОКАЛИПСИС в столичния Sofia Live Club на 6 декември!

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Комедийната група „Нема к’во“ празнува третата си годишнина навръх Никулден – 6 декември в столичния Sofia Live Club. Великолепното трио – Венсан, Жорони и Калин е подготвило специално комедийно издание, посветено на „тригодишния им юбилей на сцена“. По време на „Апокалипсис! Спешно!“ момчетата ще представят най-доброто от хумора на „Нема к’во“. Разбира се, апокалиптичната стилистика е съвсем очаквана – разтърсващи избори в САЩ, изборен хаос и неясно бъдеще в България и световната бежанска криза. „Нема к‘во“ обещават да внесат спокойствие и смело ще посрещнат всеки апокалипсис рамо до рамо със своите фенове.

В смешната им програма ще се включи и неподражаемият Любен Дилов-Син, за да отговори на няколко нетипични въпроса. Той ще се опита да бъде изключително сериозен, но това няма да трае дълго. Колко секунди ще са нужни на комеди бандата да го разсмее и какъв ще е коментарът на г-н Дилов – елате на 6 декември и ще разберете лично.

Разбира се, момчетата не спират дотук – те смятат да проверят и има ли лапнишарани сред публиката. Едно е сигурно – чака ви море от смях, в което трябва да се гмурнете!
По време на последното издание на тяхното ежемесечно шоу “Фактуално”, момчетата успяха да „ремонтират“ почти основно автомобила на Устата, а пък водещия Драго Симеонов се оказа в опасна близост с тримата стенд ъп комици, затворени в тъмна галерия на пернишка мина… Във всички тези заплетени ситуации „Нема к’во“ се озоваха изцяло по идея на публиката.
Венсан, Жорони и Калин са подготвили и специална изненада за имениците на 6 декември. Те ще могат да влизат без билет – само срещу лична карта. Ако се казвате Николай, или искате да доведете на забавно шоу любимата си Николетка, комеди бандата ви очаква точно в 21.00 в Sofia Live Club.

Билети за шоуто на „Нема к’во“ – „Апокалипсис! Спешно!“ могат да се закупят предварително от мрежата на Eventim или на място на цена от 10 лв. Вратите на Sofia Live Club ще са отворени в 21.00 ч., а шоуто стартира в 22.00 ч.

Advertisement

Следете всички подробности около (новото) култово шоу на „Нема к’во“ във фейсбук страницата им www.facebook.com/grupaNemaKvo. Очакват ви още изненади!

nema-kvo-apocalypse-nikulden-final

Continue Reading
Advertisement