Connect with us

Музика

Аризонска психеделия с THE MYRRORS и дебют на 13.10 в Mixtape 5

Avatar

Публикувано

на

На 13 октомври, вторник, в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 щатският space rock/psychedelic ансамбъл The Myrrors ще ни отведе на звуково пътешествие през аризонската пустиня и ще ни запрати директно в безкрайното ѝ нощно небе.

The Myrrors са група, забулена в мистерия, след като „някъде през 2008“ записват дебютния си албум “Burning Circles In The Sky”, но го издават едва през 2013. От тогава насам, почти като бомбардировач снасят редица допълнителни опуси под формата на 40 минутни EP-та . Музиката на петорката от Туксон би могла да се опише простичко с една дума – шаманизъм. Би се слушала най-добре на открита поляна, по средата на която четирима веячи раздухват дима от огромна клада канабис във всички посоки. Тъй като обаче някои законови съображения не са в подкрепа на подобно шоу, организаторите от Wrong Events ще се примирят и с обичайната B-зала на Mixtape 5, а нео-уудстокските пинизи ще запазят за някой светъл, утопичен ден на Wrong Fest-а.

Съпорт на The Myrrors ще бъде новата родна psychedelic/drone компания Tales From The Sleeping Land (TFSL). За групата, стартирала като соло-проект на русенския one-man band Калоян Иванов, това ще бъде сценичен дебют, който  разчитаме да ни потопи минимум в дълбока медитация над гърлото на бутилка бира.

Билети в мрежата на www.ticketlogic.bg за 12 лв. На входът на събитието ще са по 15 лв. Присъствието е препоръчително, тъй като подобни формации не се появяват на българската сцена всеки ден пък и Ви обещаваме ви едно дооооста trippy преживяване.

Continue Reading
Advertisement