Connect with us

Събития

Атрактивен „Включи се! 2“

Avatar

Публикувано

на

Vili_Prager_2

Вили Прагер, снимка: PR

Програмата на второто издание на образователната танцова платформа „Включи се!“ е към своя край. Предпоследният уъркшоп – „Реформулирането като средство за композиция“, ще бъде воден от Вили Прагер – един от основателите на Международния фестивал за съвременен танц и пърформанс „Антистатик“. Той ще се провежда всеки ден между 11-и ноември и 14-и ноември включително от 11:00 до 15:00 ч. в пространството на Център за култура и дебат „Червената къща“ (София, ул. „Любен Каравелов“ 15) срещу еднократната такса от 10 лв.
Работното ателие ще спомогне за изграждането на индивидуални авторски проекти чрез реформулиране и превод на вече съществуващи артистични продукти, художествени и философски текстове, както и лични истории. Методът на работа включва колективно писане и превеждане на резултатите в индивидуални артистични форми.
„Паразитирането“ ще бъде използвано като инструмент за акумулиране на артистичен материал, а хореографският материал ще се създава от индивидуалния превод на колективно написания текст.
Основна цел на ателието „Реформулирането като средство за композиция“ е да стимулира участниците да създадат авторски проекти, инспирирани от артистични методи и стратегии използвани в съвременния танц и пърформанс.
Участие могат да вземат както професионалисти и танцови артисти, така и любители на това изкуство. Необходимо е само да изпратите кратко мотивационно писмо на следния имейл – nda.bulgaria@gmail.com.
Вижте събитието във Фейсбук.

Проектът се осъществява благодарение на финансовата подкрепа на столична програма „Kултура“.

Continue Reading
Advertisement