Connect with us

Tехнологии

А1 допълва предложенията си от таблети с новия Galaxy Tab S6 Lite  

Avatar

Публикувано

на

A1 Samsung Galaxy Tab S6 Lite front scaled

Обучението у дома може да върне таблетите във фокуса на потребителите

A1 започва продажбите на най-новия таблет от Tab S серията на Samsung – Galaxy Tab S6 Lite. Макар пазарът на таблети да беше в застой през последните години, нуждите от дистанционно обучение и работа по време на пандемията могат да дадат нов тласък на продажбите на тези мобилни устройства. Те са удобни, практични и особено подходящи за семейства с деца. Именно затова А1 разширява портфолиото си с нови модели.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite е пример за устройство, което може да намери приложение както за възрастни, които работят в дигитална среда, така и в ръцете на деца, които имат нужда от помощник в обучението. Свидетелство за гъвкавостта на този таблет са аксесоарите, които вървят в комплект с него, както и инсталираните му приложения.

Таблетът е снабден с характерния за Samsung S Pen. Той може да намери приложение за нуждите на графични дизайнери, които да се възползват от неговите функционалности при обработка на изображенията или създаване на нови такива. Благодарение на Samsung Notes пък, с него могат да правят и бележки, записки и корекции по други файлове. Писалката се закача за Samsung Galaxy Tab S6 посредством магнит и така няма опасност да бъде изгубена.

Децата могат да се забавляват с предварително инсталираното приложение Samsung Kids и различните игри. А в случай че им потрябва за учене, могат (може би с малко помощ от родителите и дигиталния асистент Bixby) да създадат свои графици за учебните занятия и задачите, които трябва да свършат. Фактът, че Samsung Galaxy Tab S6 Lite е подходящ за деца, се подчертава и от функционалностите за родителски контрол, които са предвидени в него, включително лимит за игри и ограничение на онлайн съдържанието.

Advertisement

Поглед към чисто техническите спецификации на Samsung Galaxy Tab S6 Lite разкрива едно съвременно устройство, което има всичко необходимо. С дебелина от едва 7 милиметра и тежест от 465 грама, той е достатъчно компактен, за да бъде прибран в раница или чанта без никакви проблеми. 10,4-инчовият му екран заема почти цялата предна част на устройството, свеждайки рамките отстрани до по-малко от сантиметър.

В същото време корпусът му е метален, което го прави особено издръжлив. Разполага с 64 GB място за съхранение, както и с 4GB оперативна памет. С помощта на Samsung Galaxy Tab S6 Lite могат да се правят и снимки, тъй като той притежава 8-мегапикселова основна камера. 5-мегапикселовата селфи камера пък е подходяща, освен за селфита, и за видео разговори и уроци.

Устройството вече може да бъде закупено в магазинната мрежа на А1, както и в онлайн магазина на телекома на A1.bg. Цената на Samsung Galaxy Tab S6 Lite в момента започва от 23,99 лева на месец или 459,98 лева в брой, в случай че бъде закупен с тарифен план A1 Surf 2XL.

Continue Reading
Advertisement