Connect with us

Lifestyle

А1 започва да предлага онлайн застраховка „Гражданска отговорност“

Avatar

Публикувано

на

А1 Motor Third Party Liability Insurance 02.03.22

снимка: ПР

Услугата се предлага в партньорство с водещата застрахователна компания Лев Инс

Собствениците на автомобили вече могат да сключат застраховка „Гражданска отговорност“ през А1.bg. За да се възползват от бързината и удобството на сключването на застраховката онлайн, не е задължително да имат други услуги от телекома. С новата услуга, която А1 предлага в партньорство със ЗК „Лев Инс“ АД, потребителите могат да сключат застраховка Гражданска отговорност, както и да заплащат изцяло или на вноски премията по сключена застраховка през А1.bg.

Застраховка „Гражданска отговорност“ е задължителна за всички моторни превозни средства на територията на България. Тя покрива финансовата отговорност на застрахования в случай на причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица, свързани с използването на притежаваното от тях моторно превозно средство (МПС).

За да сключат своята застраховка „Гражданска отговорност“ чрез А1, потребителите следва да подадат заявка, като попълнят специално разработената онлайн форма на сайта А1.bg. Въз основа на тази заявка те сключват договор за застраховка от разстояние със ЗК „Лев Инс“ АД чрез А1 в качеството на застрахователен агент. Застраховката се активира веднага след получаване на потвърждение, изпратено до клиента със SMS и имейл.

Advertisement

Това спестява време и усилия на потребителите, защото не се налага да посещават офис на застраховател. Застрахователната премия се изчислява индивидуално за всяко МПС с възможност да бъде платена еднократно, както и разсрочено на две или четири вноски. Дължимата сума за застраховката се заплаща бързо и лесно с банкова карта на самата интернет страница.

В срок до три работни дни всички необходими документи, включващи полица, стикер и сертификат Зелена карта, ще бъдат доставени по куриер на посочен личен адрес, или до офис на Speedy, напълно безплатно, независимо в коя точка на България се намират клиентите.

Continue Reading
Advertisement