Connect with us

Кино

„Баз светлинна година“ в кината от 17 юни

Avatar

Публикувано

на

image004

След празнично се отправяме към безкрая с незабравимо пътешествие

Звездна дата: 20220617. Баз Светлинна година ще ни отведе на незабравимо пътешествие отвъд границите на въображението с фантастично екшън приключение, което ще разкаже историята на легендарния космически рейнджър, който се превръща във вдъхновение за изработването на Баз Светлинна година – емблематичната играчка, позната на милиони деца от обичаната анимационна поредица Играта на играчките.

Новият трейлър на Баз Светлинна година ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на филма и разкрива любопитни подробности за историята, в центъра на която е героичният тестов пилот и астронавт, който заедно със своя командир и неговия екип са заточени на негостоприемна планета на 4,2 мил. светлинни години от Земята. Докато се опитва да намери обратно пътя към дома през времето и пространството, Баз, неговият очарователен партньор – котката-робот Сокс (който вече се превърна в всеобщ любимец) и група нетипични образи-бойци, се оказват единствената надежда за спасение от зловещия и енигматичен извънземен Зург, който отприщва огромна армия от безмилостни роботи, готов на всяка цена да постигне мистериозната си цел.

Какъв точно планира Зург и дали всичко е така, както изглежда? Ще успеят ли Баз и неговите смели другари да попречат на злодея и ще могат ли всички да се върнат у дома на Земята след години на заточение в космоса? И най-вече, каква е цената да се превърнеш в героя, за който винаги си мечтал да бъдеш? Отговорът ще открием само в кината на 17 юни. Предстартовото броене започна.

Advertisement

Баз Светлинна година обещава спиращ дъха визуален спектакъл и дълбока и интригуваща история в най-добрите традиции, както на Дисни и Пиксар, така и на фантастични класики като Междузвездни войни и Стар Трек. Изпълнен с много екшън, приключения и изненади, филмът е едно от филмовите събития на лятото. което ще ни трогне, разсмее и забавлява в кината.

Режисьор на Баз Светлина година е Ангъс Маклейн (Търсенето на Дори), който е част от екипа на Пиксар от 1997 г. и работи като аниматор по хитове като Приключението на бръмбарите, Играта на играчките 2,  Таласъми ООД и Феноменалните. Продуцент е Галин Съсман (Toy Story That Time Forgot), а музиката е дело на награденият с „Оскар“ композитор Майкъл Джакино (В небето).

Отправяме към безкрая и отвъд с Баз Светлинна година само в кината от 17 юни.

Continue Reading
Advertisement