Connect with us

Музика

Банка ДСК предлага билети на преференциални цени за музикалните събития на лято 2019

Avatar

Публикувано

на

Платформата за електронно банкиране на Банка ДСК – ДСК Директ, улеснява и това лято музикалните фенове с възможности за покупка на билети с отстъпка от редовната им цена за най-интересните предстоящи музикални събития.

Феновете на рока могат да закупят билети за най-големия музикален фестивал у нас HILLS OF ROCK на преференциални цени. Третото поредно издание на фестивала ще се проведе на 28, 29 и 30 юли на Гребния канал в Пловдив. Водещи изпълнители на HILLS OF ROCK, който е част от програмата на „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“, ще бъдат рок легендите Whitesnake, култовата алтернативна рок банда Garbage и американската рок група Disturbed. Фестивалът ще събере и много други представители на различните течения в рок музиката, сред които и няколко български групи. Еднодневен билет за фестивала е на редовна цена от 100 лв., докато през ДСК Директ цената е 80 лв. Цената на тридневен билет от 180 лв. през ДСК Директ е на стойност 150 лв.

Любителите на техно музиката също могат да се възползват от възможността за закупуване на билети на преференциални цени за извънклубното парти на YALTA CLUB – SOLAR. Билетите могат да бъдат закупени през ДСК Директ на специална цена от 30 лв. В разгара на лятото и за първи път в България, в рамките на откриващото за тази година SOLAR парти, феновете могат да се насладят на живо на култовия артист с неподражаемо техно звучене Paul Kalkbrenner. Той идва за SOLAR в парка на летище София на 6 юли заедно с друга легенда – Richie Hawtin. Партито няма да остане и без българско участие в лицето на резидента на YALTA CLUB и създател на Takeover Liubo Ursiny.

Функционалността в ДСК Директ за закупуване на билети с отстъпка от редовната цена е достъпна чрез меню „Преводи“ > секция „Нов превод“ >  „Други“  / Hills of Rock 2019/ SOLAR – P.Kalkbrenner&R. Hawtin/.

Advertisement

При успешно плащане на потребителите ще бъде изпратен e-mail с референтен номер на операцията. Закупените билети се получават на касите на място в дните на събитията срещу разпечатка на съответния e-mail.

Билетите за HILLS OF ROCK ще са в продажба през ДСК Директ от 5 юни до 26 юни, докато тези за SOLAR – от 7 юни до 4 юли 2019.

Банка ДСК ще продължи да радва феновете на хубавата музика и ще предоставя на клиентите си преференциални цени за най-големите музикални събития в страната през платформата за електронно банкиране ДСК Директ.

Continue Reading
Advertisement