Connect with us

Музика

БГ банда на една сцена с Godsmack

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Hellion Stone и Grande Fox подгряват на американската рок група

Броени дни остават до второто самостоятелно шоу на Godsmack в София. Щатската рок банда ще се качи на сцената в „Арена Армеец“ на 25 октомври. Преди тях феновете ще могат да подгреят не с една, а цели две рок групи, като едната от тях е българска.

Издигащи се от дебрите на ъндърграунда на софийската рок сцена, музикантите от квинтета Hellion Stone предлагат многозвучен микс от „Сиатъл“ звук от 90–те с типични за груув метъла барабани и китари. Бандата вече има два дългосвирещи албума с изцяло авторска музика. Въпреки че са сравнително новосформирана банда, от 2017, Hellion Stone събират в себе си най-доброто от музиката на изминалия век, светкавично правят впечатление на метъл публиката у нас и вече имат силна фен база, която с нетърпение чака лайв изявите и новите им записи.

Grande Fox са гръцка банда, създадени през 2013 година. Групата има издадени 4 албума, като последният излезе през февруари 2021г. За сега бандата предпочита да върви самостоятелно, без да подписва договор с голям лейбъл, защото момчетата вярват, че само така ще могат да запазят своя неподражаем стил, който определят като Psychedelic Heavy Stoner Rock.

Advertisement

Godsmack, 25 октомври 2022, зала „Арена Армеец“. 

Врати: 17:00 часа

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.

Continue Reading
Advertisement