Connect with us

Lifestyle

БГ звезди на снимачната площадка на Derma-Act

Avatar

Публикувано

на

Диляна Попова, снимка: ПР

Родните български звезди отново се събраха за снимките на втората част от поредицата видеа на клиника Derma-Act, посветени на еднаквото и безкомпромисно добро обслужване на всички пациенти, без значение от това дали са известни личности, без значение от тяхната професия, пол и възраст.

Кампанията на столичната клиника „Единствено здравето е от значение“ стартира на 9 януари тази година, а мисията им за равенство подкрепиха олимпийската гордост Данчо Йовчев, актьорът Башар Рахал, певицата Теди Кацарова и прелестната Саня Борисова, както и Гери Малкоданска, златното момиче на художествената ни гимнастика – Цвети Найденова, Олга Модева, Орлин Павлов, Маги Джанаварова и Алекс Йорданова.

„Единствено здравето е от значение“ ще продължи през цялата година, като към кампанията продължават да се присъединяват популярните лица на България, които вярват в ценностите на екипа на клиниката. В снимките взеха участие и красива DJ, сомелиер, инженер, учителка и мениджър, които признаха, че са истинските VIP на снимачната площадка – Very Important Patient.

Линк към първото видео може да видите тук:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement