Connect with us

Lifestyle

БГ РАДИО и Радио ENERGY с открити студиа в новооткрития София Ринг Мол

Avatar

Публикувано

на

Две от най-любимите радио предавания на България, Любими песни за любими хора на БГ Радио и ENERGY DRIVE REQUEST на радио ENERGY ще предават на живо пред посетителите на София Ринг Мол всеки ден от 6 ноември до 16 ноември от 17 до 20 ч.
Oще в деня на откриването на София Ринг Мол, този четвъртък, студиото на БГ Радио, в което домакин ще бъде Наско Стоянов от Любими песни за любими хора, ще посрещне специални звездни гости с премиери на нови песни. Във всеки от шестте дни на БГ Радио в новия търговски център, ще прозвучава по една нова бг песен! Остава ще представи новата си песен Океан на 6.11. Освен тях, в мобилното студио ще бъдат и Мастило, Румънеца и Енчев и Славчо от Б.Т.Р На 7. 11. Наско ще посрещне Рафи, Д2, Маги Джанаварова и Орлин Дочев – Oly от група Станиоли, който ще представи новата си песен Нощна смяна. В събота пък слушателите на БГ Радио и посетители в новия търговски център ще чуят Linares&Mango Duende с премиерната им песен Fantasma, а сред гостите ще бъдат Любо, Теди Кацарова – също с премиера на новата й песен Преродена, Стефан Вълдобрев, Рут, Тони, Pavell & Venci Venc’ и Михаела Филева. Йоанна Драгнева, Маргарита Хранова, Прея, Невена Цонева и дует Мания ще гостуват в мобилното студио на Любими песни за любими хора в неделя, а на 10. 11. – Наско очаква Мариана Попова, Ice-Cream, VenZy, Акага и Цвети Чендова, която също ще представи нова песен – Tup Tup Song. Гости в откритото студио в последния ден на БГ Радио в София Ринг Мол ще бъдат Лео, Нели Рангелова, Милена Славова и Кристина Димитрова.

bgradio_lubimi_pesni_presskit

Хубавата музика и поздрави в ефир и на живо продължават с откритото студио на радио ENERGY в София Ринг Мол в дните от 12. 11. до 16. 11. Водещият Ники Александров ще бъде на линия всеки ден от 17:00 до 20:00, за да изпълни музикалните поздрави на слушателите на ENERGY DRIVE REQUEST. Всички гости на новия мол ще имат възможността да видят как се прави радио предаване на живо и да си изберат поздрав с любима песен от 90-те години, с която да зарадват себе си или любим човек докато пазаруват.

За още информация и подробности посетете сайтовете на БГ РАДИО и радио ENERGY.

Continue Reading
Advertisement