Connect with us

Музика

БГ РАДИО представя: Годишни Музикални Награди 2016

Avatar

Публикувано

на

GMN 2016

БГ Радио е институцията, която вече 15 години дава сцена и ефир на новата и златна българска музика. Церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на медията е най-очакваното събитие от артисти и публика на родната музикална сцена, и всяка година БГ Радио успява да събере на едно място най-ярките и любими изпълнители на България.

От сцената на Годишните Музикални Награди в Благоевград ще прозвучат утвърдени хитове и най-нови проекти на любимите артисти на България. Всички ще пеем песните, които вече обичаме, заедно с Графа, Криско, Рафи, Михаела Маринова, Невена Пейкова и Steven Achikor, а Поли Генова ще изпълни „If love was a crime“, облечена в оригиналния си сценичен костюм от Евровизия.

За първи път на публиката ще бъдат представени пет чисто нови песни от Pavell & Venci Venc‘, Лора Караджова и Бобо, Михаела Филева и Искрен Тончев – Iskrata, DARA, VenZy, Ники Бакалов и Виктория Георгиева.

БГ Радио цени традициите в бългаската музика и именно на церемонията в Благоевград ще видим и чуем най-големите класики на група ТАНГРА, след 30 години, отново заедно със Стенли, както и изпълнение на PENDARA ETHNO PROJECT, заедно с Ансамбъл Пирин. Още един повод за гордост ще ни поднесат момичетата от националния отбор по художествена гимнастика, ансамбъл девойки, със съчетание под съпровода на „Ако си дал” на Емил Димитров, с което ще се съзстезават за страната ни на международни първенства.

Звездите на българската музика ще греят още по-ярко на зрелищната сцена в Благоевград на 18 юни, а НОВА ТВ ще излъчи цялата церемония на 19 юни. Водещ на музикалното събитие ще бъде Рафи.

Advertisement

До 17 юни на сайта на БГ Радио се провежда вторият етап от гласуването за Годишните Музикални Награди 2016. И тази година финалистите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото на  www.bgradio.bg. Имената на победителите във всяка една от деветте категории ще научим заедно, на живо в Благоеград.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2016 се реализират с подкрепата на VIVACOM и Дженерали Застраховане АД.

Continue Reading
Advertisement