Connect with us

Lifestyle

Безплатни изследвания за ранна диагностика и лечение на захарен диабет в Regina Life Clinic в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 14 и 15 ноември в медицинския център ще бъдат извършвани безплатни изследвания на кръвна захар и консултации с ендокринолог и диетолог

Regina Life Clinic, специализиран метаболитен медицински център в София, ще предостави безплатни изследвания по повод Световния ден за борба с диабета. На 14 и 15 ноември специалистите в клиниката ще провеждат прегледи за ранна диагностика, превенция и лечение на захарния диабет. Хора от всяка възраст ще могат безплатно да изследват кръвната си захар и да получат експертни препоръки и консултация от ендокринолози и клинични диетолози. Безплатните изследвания ще се провеждат с предварително записан час на телефон +359 877 765 656. Клиниката се намира на ул. „Околовръстен път“ 251А, сграда Ring Tower, и приема пациенти всеки делничен ден от 09.00 до 18.00 ч.

В Regina Life Clinic сме отдадени на каузата да повишим осведомеността за диабета и да насърчим ранното диагностициране и лечение. Много е важно да знаем, че добрият контрол на кръвната захар е изключително важен за здравето на пациента, а сред основните рискови фактори за развитие на захарен диабет са наднорменото тегло, нездравословното хранене, намалената физическа активност и стресът. Затова екипът ни е винаги насреща за всеки, който се чувства застрашен или вече има такъв проблем“, сподели д-р Райна Стоянова, ендокринолог и част от екипа на Regina Life Clinic.

Инициативата е част от дългосрочната стратегия на Regina Life Clinic да информира, обучава и полага усилия за превенция и контролирано лечение на ендокринните нарушения, особено при хора с риск от диабет или заболявания на щитовидната жлеза. Клиниката предлага широка гама персонални услуги спрямо целите на пациентите, включващи медицински метаболитни изследвания, консултации с кардиолог, ортопед и онколог, инфузионни витаминни терапии, изграждане на хранителни режими, анти-ейджинг програми, обучения и семинари.

Advertisement

Можете да разгледате повече за услугите и специалистите в Regina Life Clinic на www.reginalife.clinic

Continue Reading
Advertisement