Connect with us

Телевизия

Беър Грилс отправя ново предизвикателство на група оцеляващи в „Островът на 14-те с Беър Грилс“ по Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

Discovery Channel s Premiera na Ostrovut na 14 te Photo 1

Оцеляването на най-приспособимия преминава на друго ниво с Discovery Channel и премиерния нов сезон на поредицата „Островът на 14-те с Беър Грилс“. Международно признатият авантюрист и експерт по оцеляването Беър Грилс ще постави най-голямото предизвикателство до момента на няколко модерни американци. Могат ли тези хора да оцелеят на самотен остров без луксозните и дори основните придобивки на съвременния живот? Това предстои да разберем в поредицата, която стартира на 2-ри октомври, неделя, в 20:00 ч. по Discovery Channel.

„Островът на 14-те с Беър Грилс“ е поредица, която не разчита на нито един от обичайните риалити похвати – няма награди, елиминации, победители и операторски екипи. В шест епизода, заснети от самите участници, сериите ще покажат битката за оцеляване на 14 американски мъже. Всички те са коренно различни един от друг – самотен баща, травматолог, пожарникар и адвокат. Това, което ги обединява е общата им кауза да оцелеят в екстремни условия и да се докажат. Този експеримент ги тласка до предела на възможностите им и ги провокира да поставят на изпитание своите физически, умствени и емоционални граници, борейки се за живота си.

discovery_channel_s_premiera_-na_ostrovut_na_14-te_photo-2

Още с първия епизод от новия сезон на поредицата зрителите ще станат свидетели на изключително интригуващи и напрегнати моменти. Веднага след пристигането си на острова групата оцеляващи прави критична грешка, която подлага на риск сигурността на всички. Изтощителната жега и продължителното обезводняване поставят живота на един от участниците на косъм от смъртта.

„Островът на 14-те с Беър Грилс“ е поредица само за решителни мъже. Ще успеят ли тези 14 модерни американци да оцелеят далеч от цивилизацията, сред предизвикателствата на дивата природа? Отговорът предстои да видим по Discovery Channel.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement