Connect with us

Lifestyle

„Бизнес Платформа“ позволява на всеки да се сдобие със собствен мобилен уебсайт

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Българска компания създаде ново мобилно приложение, което свързва бизнеса и потребителите по най-удобния начин в мобилна среда. Приложението се нарича „Бизнес Платформа“, напълно безплатно е за крайни потребители и им позволява бързо и лесно да търсят и откриват желаните от тях продукти или услуги. То е достъпно за телефони и таблети с мобилните операционни системи Android и iOS*.

В „Бизнес Платформа“ фирмите разполагат със свой собствен мобилен сайт, в който имат възможност да публикуват актуални новини и промоционални предложения. Фирменият профил в мобилното приложение може да се актуализира по всяко време на денонощието чрез добавяне на икони, категории и подкатегории по избор, както и всякакви текстове, PDF файлове, галерии със снимки и видео клипове.

Индивидуалните потребители от своя страна могат да откриват търсената от тях фирма по име, адрес, категория или ключови думи. За допълнително улеснение за потребителите функционират бутони за директна връзка, чрез които те могат лесно и бързо да изпратят мейл, да инициират телефонен разговор или да открият местоположението на желания от тях обект чрез мобилното си устройство.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“512″]Biznes_platforma[/media-credit]

„Бизнес Платформа“ не е просто мобилна версия, а специално разработено приложение с конкретна цел – да свърже фирмите и потребителите в най-активната среда днес – мобилната. Всеки управляващ бизнес, независимо дали е малък или голям, вече може да моделира лесно своя мобилен сайт, отвсякъде и по всяко време, без да е необходима професионална помощ“ – коментира мениджърът на проекта Веселин Крумов. Той разкрива, че съвсем скоро ще стартират нови функционалности като показване на фирмите в близост до местоположението на потребителя, функционални бутони с техни актуални новини и предложения, както и получаване на нотификации за актуални оферти за предпочитани от потребителите фирми.

Advertisement

Всички фирми, желаещи да тестват приложението, могат да го направят напълно безплатно за период от 7 дни. Ако са доволни от неговите функционалности, те ще могат да продължат абонамента си само за 4 лв. на месец или за 48 лв. на година.

Приложението може да бъде свалено от онлайн магазина App store за операционната система iOS и от Google Play за платформата Android, както и от сайта на проекта http://www.myapp.bg

* – Android, iOS, App store и Google Play са запазени марки на съответните компании

Continue Reading
Advertisement