Connect with us

Култура

Биографията на Рони О’Съливан излиза в ново издание дни преди пристигането му в България 

Avatar

Публикувано

на

Бяг снимка scaled

снимка: ПР

Седемкратният световен шампион ще представи „Бяг“ пред българската публика на 25 ноември.

Дни преди най-голямата звезда в снукъра Рони О’Съливан да пристигне в България за демонстративния си мач с Джими Уайт, на пазара се появява ново издание на емблематичната автобиография на седемкратния световен шампион – „Бяг“.

Рони  О’Съливан ще се изправи в два демонстративни двубоя срещу друга легенда на снукъра – Джими Уайт. Мачовете от WINBET Snooker Special ще се проведат в София, на 25 ноември 2022 г. от 19:00 ч. в Спортна зала Левски и на 26 ноември от 18:00 ч. в Комплекс С.И.Л.А. в Пловдив.

Най-голямата новина за феновете на Ракетата, е че Рони ще представи книгата си пред българската публика на 25 ноември часове преди двубоя в София. Всеки ще може да си закупи „Бяг“ на място преди мачовете между Рони и Джими в София и Пловдив.

Advertisement

„Бяг“ е задълбочен и зрял поглед към това, което крепи един гений през най-тежкия период от живота му, и разкрива как той успява да продължи напред дори когато изглежда, че вече няма сили.

Освен че е играчът с най-много спечелени титли по снукър, за мнозина Рони ОСъливан е и най-талантливият. И определено – предизвикващ най-голям интерес като личност. Той прави първия си сенчъри брейк, когато е на десет години, и няма голям турнир, който да не е спечелил поне веднъж.

В същото време Рони е отказвал участия повече от всеки друг играч, неведнъж се е оттеглял по време на състезание, което шесткратният световен шампион Стив Дейвис определя като „непочтително“, и е имал многобройни разправии със съдии заради непристойно поведение и цветист език по време на игра.

Автобиографията му хвърля светлина върху върху един период, за който само най-близките на Рони знаят.

От 2003 г. насам възходите и паденията в живота му трудно могат да останат незабелязани от публиката. В този период той печели всичко от Welsh Open до Световното първенство в Шефилд. Същевременно се бори с депресията, личните си демони и нарастващите съмнения на спонсори и фенове, че ще се окаже „пълен провал“ като играч и като човек.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement