Connect with us

Lifestyle

Благотворителна инициатива „Бъдители“ във Велико Търново

Avatar

Публикувано

на

Baditeli Veliko Tarnovo

„Бъдители“ ще гостуват на Градски ученически парламент във Велико Търново

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Градски ученически парламент във Велико Търново по покана на Савина Иванова – председател. Събитието ще се проведе в художествена галерия ,,Борис Денев” на 13-ти януари (събота) от 13:00 часа.

Лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика ще говорят на тема “CV и работа в екип”, като ще дадат ценни съвети от практиката си.

Градския ученически парламент във Велико Търново е една от водещите младежки организации на територията на страната. Създаден е от група ентусиасти през 2001 година, които искат да запълнят свободното време на младите хора в града с различни кампании и спортни събития.

Благотворителна инициатива „Бъдители“ обединява успешни личности с различни професии, които искат да дадат добавена стойност на обществото като споделят полезния си опит с младите хора в България. Те обичат работата си и не спестяват ноу-хау в изцяло безплатните лекции, на които присъстват ученици и студенти от различни възрасти. Според тях мотивацията идва от личния пример, а вдъхновението е от енергията, която излъчват докато говорят за любимата професия.

Advertisement

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement