Connect with us

Lifestyle

Благотворителни тениски с кауза – съхраняване на българския дух

Avatar

Публикувано

на

DSC 6402 scaled

снимка: ПР

Благотворителни тениски, изработени от естествени материи и с изобразени върху тях български владетели, са създадени в подкрепа на достойна кауза – съхранение на българския дух.

Кампанията се осъществява под мотото #АзСъмБългария.

Създаването на брандове, които произвеждат типично български продукти, свързани с обичаи, облекла, картини и произведения на изкуството, подпомагат превръщането на България и народа в по-устойчива нация във времето.

Деца и възрастни носят с гордост ликовете на великите ни предци и демонстрират по нов начин българското, националното си самосъзнание и гордостта, която изпитват от това, че са родени по тези земи. Тениските са изработени от 100% естествени материи, като могат да бъдат открити в цветовете на българския трибагреник – бяло, зелено и червено.

Advertisement

DSC 6336

снимка: ПР

Идеята зад създаването на тениските с български владетели е славното минало на българите да бъде достояние на света, а ние, българите, да си припомним предците ни, техните дела и заветите, които са ни оставили като наследство.

Сумата от всяка една закупена тениска отива за благотворителните инициативи на фондация Въздигане, сред които са изграждане и поставяне на паметници на велики български владетели в страната и чужбина и кампания за дарение на комикси с тема българска история на всеки третокласник в страната.

Разберете повече за всички благотворителни инициативи на Фондация Въздигане на техния сайт: https://vazdigane.bg/  и на фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/vazdigane/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement