Connect with us

Lifestyle

Близо 80% от потребителите пазаруват коледни подаръци в последния момент

Avatar

Публикувано

на

8

снимка: ПР

При пазаруване до 14 декември в Bulgaria Mall клиентите може да спечелят 1000 лв за коледен шопинг в топ магазините за такива стоки в търговския център 

Дрехите и модните аксесоари, техниката и артикулите за дома са най-предпочитаните коледни подаръци тази година, според наблюдения на търговците. Физическото пазаруване продължава да бъде предпочитан начин за избор на подаръци, тъй като визуалното изживяване, което потребителите получават в големите търговски центрове няма аналог при онлайн шопинга.

Впечатляващи витрини, празнична украса и атмосфера в допълнение към големите отстъпки са това, което привлича посетителите към търговските обекти в търсене на коледни находки. Това е времето, което всички клиенти очакват с нетърпение, тъй като то е наситено с много приповдигната атмосфера и вълнуващи емоции.

Тази година от Bulgaria Mall са ни подготвили полезни съвети, много креативни идеи и няколко лесни стъпки, които да следваме, така че да превърнем коледния шопинг в едно невероятно, но безопасно приключение, и да успеем максимално добре да изберем коледните покупки. Освен това, в специален коледен пътеводител Bulgaria Mall са селектирали неустоими предложения, които са подходящи за всеки член от семейството.

Advertisement

За да превърнем коледния шопинг в едно приятно и съобразено със здравните мерки преживяване, е нужно да следваме няколко прости съвета, които ще ни помогнат да осъществим коледните си желания много по-лесно и организирано.

Планирайте пазаруването си по-рано

Ако сте от хората, които чакат последния момент, може би е най-добре да започнете с пазаруването сега, преди да се наложи да се чудите какво точно да купите, да изпуснете находка, която сте си набелязали или да вземете нещо неподходящо, притиснати от липса на време.

Планираното коледно пазаруване е начин да оптимизирате разходите си и да зарадвате вашите близки с покупки, които ще са обмислени и подходящи за тях. Така ще избегнете и периодите непосредствено преди Коледа, в които традиционно има повече хора по магазините и ще пазарувате спокойно и безопасно.

Още една причина за по-ранни предпразнични покупки е, че при пазаруване до 14 декември в Bulgaria Mall, може да спечелите 1000 лв за коледен шопинг, както и много награди от Global Brands, Douglas, Hamefa, Silver Court, Bul Bel, Pepco и Madame Coco. Повече за играта можете да откриете тук: https://www.bulgariamall.bg/christmaswishes

Advertisement

Направете си списък

Воденето на списък с идеи за подаръци за семейството и приятелите ви е отличен начин да намалите нивото на стрес по време на празниците. Просто трябва да обърнете внимание на желанията, които близките ви са споделяли с вас наскоро, както и да помислите върху ежедневните им хобита и интереси. Можете да си водите специални бележки в телефона или да носите списък в потфейла си, така че когато пазарувате, ще имате по-ясна идея какво точно търсите. Опитайте се да запишете поне три идеи за подаръци за всеки човек от вашия списък.

Почерпете вдъхновение

Красив сервиз за топли утрини, ароматен дифузер за уют у дома или бордови игри за вечерите с приятели са малка част от идеите, които Bulgaria Mall са събрали в коледния си пътеводител, за да ни вдъхновят с коледно настроение.

Предложения за модни находки – дрехи, аксесоари и бижута, подходящи за всеки стил, както и идеи за най-малките са включени в палитрата от разнообразни продукти. Практичните коледни подаръци както винаги са безпогрешен избор – в пътеводителя откриваме и най-актуалните и търсени артикули от раздел техника в момента.

Advertisement

Какъвто и да е нашият избор, основното, което трябва да ни води, е вдъхновението и желанието да превърнем коледния шопинг в начин да зарадваме себе си и близките си като им подарим частица внимание, топлина и уют.

От Bulgaria Mall напомнят, че в търговския център се спазват всички актуални противоепидемични мерки.

Continue Reading
Advertisement