Connect with us

Телевизия

„БНТ Представя“ филм за Стоянка Мутафова

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Документалната поредица на обществената телевизия представя биографичен филм „Герой на мегдана“, посветен на великата актриса Стоянка Мутафова

Сряда вечер (23 март) от 21:00 ч., поредицата „БНТ Представя“ по БНТ 1, ще излъчи филм за Стоянка Мутафова – „Герой на мегдана“.

Епизодът на документалната поредица на обществената телевизия „БНТ Представя“ ще срещне зрителите с неизчерпаемата и непостижима Стоянка Мутафова. Нейната осанка на сцената, а ѝ в живота е незабравима за няколко поколения българи. Във филма „Герой на мегдана“ поглеждаме към нея през очите на нейните близки колеги и приятели Искра Радева, Мария Статулова, Богдана Карадочева, Бина Харалампиева и Евгени Боянов.

Филмът проследява биографията на Стоянка Мутафова от откриването на сцената Сатиричен театър, от която тя прави своя артистичен полет. Това е мястото, където тя сияе и разсмива своята публика – винаги, дори когато не й било до смях.

Advertisement

Продукцията за Стоянка Мутафова на „БНТ Представя“ ще разкрие още какво й предсказва врачка, когато е една на 20 години, за какво е изхарчила първата си заплата като професионална актриса и за незабравимите приятелства на сцената и в живота.

Гледайте поредицата „БНТ представя“ на 23 март (сряда) от 21:00 ч., по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement