Connect with us

Кино

БНТ със специално студио за премиерата на „ПОРТАЛЪТ“

Avatar

Публикувано

на

1.Сериал БНТ Порталът

снимка: Жулиета Маринова за БНТ

Остават три дни до ефирната премиера на най-новия български сериал „ПОРТАЛЪТ“.  На Великден (2 май) точно преди старта на първия епизод на приключенската драма с елементи на кримка, зрителите на БНТ 1 ще видят специалното предаване, в което ще научат любопитни истории от снимачната площадка. Ще разберем как се преобразява София в социалистически град и каква е истинската история на зазидания балкон в Софийския университет, който се оказва портал на времето. 

Водещ на специалното студио е Юрий Дачев. Гостуват режисьорът и съсценарист на „ПОРТАЛЪТ“ Илиян Джевелеков, главният сценарист Матей Константинов и актьорите в четирите основни роли: Велислав Павлов и Александър Кънев, Джулия Бочева и Стефания Кочева. През „портала“ в студиото преминава и Мария Илиева, която в сериала се превъплъщава в ролята на Йорданка Христова.

Стартът на специалното предаване е на 2 май (Великден) от 20:30 часа, а веднага след него е премиерата на епизод едно от „ПОРТАЛЪТ“.

Трейлър и повече информация за най-новия български сериал с богат каст от талантливи актьори научете на: https://bnt.bg/tv/portal

Advertisement

На Великден (2 май) гледайте специалното студио за сериала „ПОРТАЛЪТ“ от 20:30 ч., а веднага след това започва и първи епизод от 21:00 ч.

Continue Reading
Advertisement