Connect with us

Събития

Бойната карта на SENSHI 13 отблизо – зрелищен боен спектакъл, много адреналин и непредвидими двубои 

Avatar

Публикувано

на

Международната бойна галавечер ще се проведе на 10 септември на плажа в Св. Св. Константин и Елена

Титанични сблъсъци, много адреналин и боен дух ще зарадват почитателите на бойните спортове на 10 септември, когато ще се проведе новото 13-о издание на международната бойна галавечер SENSHI. Начален час на зрелищното бойно шоу ще бъде даден в 19 часа, а арената на гладиаторските битки отново ще бъде издигната на самия плаж в курортния комплекс Св. Св. Константин и Елена. Нестандартната и екзотична обстановка гарантират още по-незабравимо преживяване за всички, които изберат да се насладят на ожесточените двубои от първи ред. Билети за SENSHI 13 са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.

Новото издание на SENSHI ще представи 13 титанични сблъсъци по правилата на KWU Full Contact и KWU SENSHI. Бойни звезди от 16 държави, сред които Япония, Италия, Естония, Испания, Узбекистан, Мароко и др., ще премерят сили в оспорвани и непредвидими до самия край двубои. Гладиаторски битки, истинско зрелище и атрактивно бойно шоу гарантира новото плажно издание на международната бойна галавечер SENSHI.

Бойната карта на събитието е повече от ударна, а в сблъсъците на титаните ще се включат и двама от най-утвърдените български бойци – Атанас Божилов и Едуард Алексанян. Драгомир Петров няма да може да се изправи на ринга на SENSHI заради травма. В главната битка за вечерта дебютантът от Германия Ненад Косич и естонският боец Юку Уриендал ще премерят сили в ожесточена титанична битка в категория +95кг. по правилника KWU Full Contact. 

Ето кои са и титаничните сблъсъци, които SENSHI 13 ще представи на 10 септември: 

Advertisement

Двубой #1 

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Ренато Пренга, Италия vs. Джо Миахара, Япония

Откриващият двубой на SENSHI 13 ще предложи един интригуващ и непредвидим сблъсък. Дебюта си на галата ще направи Ренато Пренга от Италия. Той е на 18 години и е шампион на Италия по муай тай.

Джо Миахара е от Япония. Той е на 27 години и ще се качи на ринга на SENSHI за втори път в търсене на своята първа победа. Той е сребърен медалист от Световно първенство на KWU от 2019г., шампион на киокушин турнира „All Japan“ от 2018 г. и e шампион на WFKO турнира „The Yamburg Cup – Yamal 2016“.

Advertisement

Двубой #2 

Кат. 70 кг, правилник: KWU Full Contact

Айсам Чадид, Испания vs. Иван Накари, Италия

Айсам Чадид е на 27 години от Испания. Той е шампион на страната си и е европейски първенец на ISKA, а освен това е печелил турнира „Glory of Hero“. Това ще е дебютът му на SENSHI.

На 10 септември Иван Накари ще се качи на ринга на SENSHI за пръв път. Той е на 28 години от Италия. Накари е световен и интернационален шампион на WPKF-PRO и първенец на Италия на WFMC.

Advertisement

Двубой #3

Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact

Амза Ридене, Франция vs. Атанас Божилов, България 

Амза Ридене е на 36 години от Франция. На 10 септември той ще направи своя дебют в SENSHI с битка срещу един от най-титулуваните български бойци. Той е световен шампион по муай тай на WFC, световен шампион в стил К-1 и трикратен победител в турнира „K-1 Japan shidokan“.

Атанас Божилов е един от най-уважаваните и талантливи кикбоксьори на България. Той е на 36 години и е състезател на бургаския клуб „Fight Factory“. Божилов има 28 победи и само 2 загуби в професионалната си кариера. Той е световен шампион на KGP и WAKO PRO и има десет победи на ринга на SENSHI.

Advertisement

Двубой #4 

Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact

Лиси Корнелиу, Молдова vs. Жига Печник, Словения 

Лиси Корнелиу ще направи своя дебют на ринга на SENSHI на 10 септември. Той е на 25 години от Молдова. Корнелиу е носител на Европейската купа по кикбокс от 2022 г.

27-годишният Жига Печник от Словения ще търси втори успех на арената на SENSHI. Той е европейски шампион нa WAKO PRO през 2018 г. и 2021г. Печник е и бронзов медалист от световното първенството на WAKO през 2021г.

Advertisement

Двубой #5 

Кат. 70 кг, правилник: KWU SENSHI

Оскар Сигерт, Полша vs. Алесио Малатеста, Италия 

На 10 септември своя дебют на ринга на SENSHI ще направи 27-годишният Оскар Сигерт от Полша. Той е бронзов медалист по муай тай от Световните игри и бронзов медалист от Световното първенство на IFMA от тази година. Носител е на сребърен медал от европейския шампионат на IFMA от 2018г.

Негов опонент е 20-годишният Алесио Малатеста от Италия. Той е шампион на MAX Muay Thai и интерконтинентален шампион на MTGP, както и световен и европейски шампион на IMTKA.

Advertisement

Двубой #6 

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Мурад Ахмедов, Узбекистан vs. Владислав Тюрменко, Украйна

Мурад Ахмедов е на 20 години от Узбекистан. Той e световен шампион по муай тай на IFMA през 2019г. и световен шампион по муай тай на WMF през 2020г. Шест пъти става национален шампион на страната си. Това ще е дебютът му на SENSHI.

Владислав Тюрменко е на 23 години от Украйна. Той е победител от Световната купа по кикбокс WAKO и от международния турнир Wizard Open Ring 2018/2019. Тюрменко е и шампион на Украйна по кикбокс K1 WAKO.

Advertisement

Двубой #7

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Майкъл Астур, Естония vs. Никола Тодорович, Сърбия

Майкъл Астур е на 26 години от Естония. Той е бронзов медалист от Световното първенство на WAKO от 2019-та в стил K-1, сребърен медалист от Европейското първенство на WAKO в стил K-1 от 2018-та и шампион на турнира „Megdan“ от 2020 г.

Негов опонент е 24-годишният Никола Тодорович, който е един от най-известните и качествени сръбски бойци. На 10 септември той ще излезе на ринга на SENSHI за пети път. Тодорович е световен WAKO PRO шампион от 2021г. в стил K-1, бронзов медалист от световното първенство на WAKO от 2021г. и шампион на професионалните сръбски бойни вечери „Megdan”.

Advertisement

Двубой #8 

Кат. 95 кг, правилник: KWU Full Contact

Якуб Стибън, Германия vs. Стефан Латеску, Румъния 

Якуб Стибън е на 30 години от Германия. Той е европейски шампион в стил K-1,   шампион на Северен Тайланд по муай тай през 2015г., K-1 шампион на страната си и муай тай. Това ще е дебютът му на SENSHI.

Стефан Латеску е на 21 години от Румъния. На 10 септември ще се качи на ринга на SENSHI за втори път. Латеску е сред най-обещаващите таланти на Румъния. Той е световен шампион на ISKA, а зад гърба си има редица срещи в най-елитните румънски и европейски вериги.

Advertisement

Двубой #9 

Кат. 95 кг, правилник: KWU Full Contact

Антъни Лeрой, Франция vs. Лукас Ахтерберг, Германия 

На 10 септември Антъни Лeрой ще направи своя дебют на SENSHI. Той е на 34 години от Франция. Той има сребърен медал от Европейското първенство на WKN и е двукратен сребърен медалист от национални първенства в стил К-1.

Лукас Ахтерберг е на 26 години от Германия и също ще се изправи на ринга на SENSHI за пръв път. Той е шампион на веригите Fair FC през 2020г. и шампион на „Big Game“ през 2018г. Печелил е турнира „Gladiators 8-Mеn“.

Advertisement

Двубой #10 

Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact

Абдул Су, Сенегал vs. Никола Филипович, Сърбия

Абдул Су е на 30 години. На 10 септември той ще се качи на ринга на SENSHI за пръв път под знамето на Сенегал. Абдул Су има шест победи в професионални двубои, пет от които с нокаути.

26-годишният Никола Филипович от Сърбия ще търси втора победа на ринга на SENSHI. Елитният сръбски боец е европейски шампион на WAKO през 2018г. и е носител на две световни титли на WAKO през 2019г. и 2021г.

Advertisement

 

Двубой #11 

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Мехди Айт Ел Хадж, Мароко vs. Флорин Ламбаджиу, Румъния

На 10 септември своя дебют на SENSHI ще направи Мехди Айт Ел Хадж от Мароко. Той е на 23 години и е европейски шампион на ISKA в стил К-1.

Advertisement

Флорин Ламбаджиу е на 26 години и е познат на феновете на бойните спортове като „Рамбо“. Той е един от най-добрите боксьори на румънската кикбокс сцена. Той е носител на шампионска титла от националния шампионат по самбо на Румъния през 2018г. „Рамбо“ е известен с опустошаващия си ляв удар. На 10 септември той ще търси своята 4-та победа на арената на SENSHI.

Двубой #12 

Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Даниел Крост, Франция vs. Едуард Алексанян, България 

Даниел Крост е на 37 години от Франция и има сериозен опит зад гърба си. Той е неколкократен шампион по кикбокс на страната си и е печелил турнира „Emperor Chok Dee“ в стил К-1. На 10 септември той ще излезе на ринга на SENSHI за пръв път.

Advertisement

Едуард Алексанян е на 26 години от България и ще търси своята седма победа на ринга на SENSHI. Неговото сценично име е „Мистър Шоу“. През миналата година той постигна най-значимия си успех, грабвайки Европейския пояс за професионалисти на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е двукратен национален кикбокс шампион и шампион по кикбокс от турнира Savages.

Двубой #13

Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact

Ненад Косич, Германия vs. Юку Уриендал, Естония

В заключителната битка на SENSHI 13 за пръв път на ринга на международната бойна галавечер ще се качи Ненад Косич. Той е на 29 години от Германия. Той е балкански шампион по кикбокс и финалист в турнира „FFC Futures“ в Хърватия.

Advertisement

Негов опонент е Юку Уриендал от Естония. Той е на 33 години и феновете вече го познават от ринга на SENSHI. На 10 септември той ще търси своята втора поредна победа на арената на международната бойна галавечер. Той е световен шампион по муай тай на IFMA от 2014г.

Специални гости, рефери и коментатори на титаничните сблъсъци на SENSHI 13 ще бъдат и К-1 легендите – трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.

SENSHI 13 ще представи титаничните сблъсъци на 10 септември от 19:00 часа – може да го гледате както от първи ред от плажа на Св. Св. Константин и Елена, така и на живо по Bulgaria ON AIR, Max Sport 2, онлайн по американската телевизия FITE, както и на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News. Билети за грандиозното бойно шоу са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

13-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement