Connect with us

Музика

Борис Илиев заключва годината с „Да не те обичам“

Avatar

Публикувано

на

Boris 2 jpg

Да не те обичам“ е трети авторски проект на Борис Илиев за 2022 г.

Борис Илиев представя новата си песен „Да не те обичам“. Проектът дава финалните акорди на 2022 г., но песента прави смела заявка за силна ротация в първите месеци на новата година.

Изпълнителят решава да запише песента след като я чува само в демо вариант. Музиката и аранжиментът са на Петър Рангелов, добре познат от други проекти на популярни български изпълнители, а текстът Петър пише съвместно с Албена Цветкова. Авторите работят за пръв път заедно, но идеята им толкова допада на Борис, че той развива музикалната емоция в  перфектния поп стил.

Да не те обичам“ се продуцира от B71 Production Studio, като за видеото екипът предприема нестандартен подход. Клипът се заснема в студиото на „Музика без край“ в БНТ и е презентиран за пръв път в лайв версия на предаването. На сцената до Борис са авторът на музиката, който свири и на китара, Алекс Лазаров  на барабани и Иво Дуков-пиано. Режисьор на кадрите е Станислав Терзиев.

Advertisement

Но „Да не те обичам“ няма да е последната музикална изненада, която Борис Илиев представя. Изпълнителят издава малка музикална тайна, споделяйки плановете си за една дълго планувана песен, която „се твори“ заедно с Вида Пиронкова.“

Огненият тандем Вида-Борис безспорно означава сигурен хит, който ще нажежи плейлистите през пролетта на 2023-та г.

Continue Reading
Advertisement