Connect with us

Кино

Брадли Купър е звездата по FilmBox Extra HD

Avatar

Публикувано

на

2 1

Каналите на FilmBox посрещат есента с някои от най-вълнуващите и високо оценени романтични продукции с участието на редица обичани холивудски актьори. Акцент в програмата на FilmBox Extra HD тази сряда ще бъде драмата „Кражбата“, където в главни роли влизат Брадли Купър, Зоуи Салдана и Джей Кей Симънс. Зрителите ще имат възможността да проследят невероятната история за човешките мечти и предизвикателствата по пътя към осъществяването им тази сряда от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD. 

Романтичната драма „Кражбата“ представя интригуващата история на Рори Джансен (Брадли Купър) – млад и амбициозен писател, който е вглъбен в идеята за успех и влага всичко в работата си. След като той и съпругата му Дори (Зоуи Салдана) се връщат обратно в Америка след медения им месец в Париж, мечтите на Рори за писателска кариера стават все по-силни, но с това нараства и отчаянието му след поредната отхвърлена идея за книга. Въпреки всички неуспехи на младия автор, последният му роман се превръща в истински хит. И докато всичко изглежда перфектно, една дълбоко заровена тайна е на път да излезе наяве – Рори не е авторът, който стои зад популярната книга. Колко е висока цената на славата? Открийте отговора тази сряда от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

„Кражбата“ е само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят.

Continue Reading
Advertisement