Connect with us

Кино

Брад Пит и Райън Гослинг тази седмица по Filmbox

Avatar

Публикувано

на

1

снимка: ПР


Страхотният актьорски състав ще вълнува зрителите с филма „Големият залог“

 Акцентът в неделната програма на каналите на FilmBox е филм, базиран на истинска история, представена на зрителите от невероятен звезден актьорски състав! Филмът е „Големият залог“, който разглежда една от най-противоречивите финансови афери в световната история. Вниманието на зрителите, пред малкия екран ще бъде окупирано от разкриването на тайни от сърцето на Уолстрийт. В главните роли влизат Брад Пит, Райън Гослинг, Крисчън Бейл и Стив Карел. Продукцията е озарена и от красивото присъствие на талантливите Марго Роби и Селена Гомес. Тази неделя вечер от 22:00 часа по FilmBox Extra HD ще се разкрият грандиозни интриги от Уолстрийт.

Филмът „Големият залог” е базиран на книгата „Големият залог. Машината на Страшния съд отвътре“, написана от Майкъл Луис, който също участва в създаването на филма. Сюжетът е посветен на историческата икономическа криза, предизвикана от спукването на американския жилищен балон през 2008 г. Историята показва картината на неконтролирана престъпност и корупция от страна на финансовите учреждения, която води до историческа финансова катастрофа. Но показва и големия залог, който малцина правят, и може би успяват да променят животите си. Адам Маккей – режисьорът на зашеметяващата продукция – прави всичко възможно, за да пресъздаде хуманните измерения на кризата.

Продукцията успява да обясни на публиката различни и сложни финансови инструменти с нетрадиционни, но ефективни техники. Сюжетът изяснява как се е стигнало до историческия икономически крах през 2008 г., като представя случилото се с остроумие и нужната доза хумор, за да държи зрителя нащрек. Това става възможно както благодарение на брилянтната актьорска игра, така и чрез уникалните режисьорски похвати на Адам Маккей. Зрителите могат да проследят Уолстрийтските афери тази неделя в 22:00 по Filmbox Extra.

Advertisement

„Големият залог“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Continue Reading
Advertisement