Connect with us

Кино

Брад Пит, Марион Котияр и Робърт Земекис представиха „Съюзени“ пред избрани фенове в Ел Ей

Avatar

Публикувано

на

Allied BG poster

На специално фен събитие в Ел Ей звездите на най-новата шпионска драма – Съюзени, минаха по червения килим, раздадоха безброй автографи и се снимаха с феновете. За първи път от месеци насам суперзвездата Брад Пит, който изпълнява главна роля във филма, мина по червен килим и така събитието се превърна в едно от най-обсъжданите в меката на киното. Въпреки турболенциите в личния си живот, той отдели време да се снима със своите фенове и разказа подробно за продукцията, чието действие се развива през Втората световна война. Това е третият филм с негово участие от това време. Той се пошегува, че сякаш не може да избяга от този исторически периода.

Заедно с Брад Пит по червения килим минаха красивата французойка Марион Котияр и режисьорът Робърт Земекис. Въпреки че във филма Пит говори френски и прави фокуси с карти, Котияр се пошегува, че нито френският на секссимвола е толкова секси зад кадър, нито има толкова впечатляващи умения с картите.

Продуцент на Съюзени е Греъм Кинг. Във филма ще видим още Лизи Каплан („Зрителна измама 2“, „Интервюто“) и Матю Гуд („Игра на кодове“, „Добрата съпруга“, „Имението Даунтън“).

Съюзени излиза в кината на 2 декември.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement