Connect with us

Кино

Брад Пит ще потопи киноманите в екшъна „Към звездите“

Avatar

Публикувано

на

Една от най-вълнуващите продукции на режисьора Джеймс Грей е достъпна на платформата на FilmBox +

Зрителите на FilmBox + ще могат да проследят заплетена екшън история сред необятната галактика във филма „Към звездите“. Астронавтът Рой Макбрайд поема интересно начинание из безпощадната Слънчева система, за да разкрие истината за изчезналия си баща и неговата обречена експедиция, която сега, 30 години по-късно, заплашва Вселената. Пътешествието разкрива тайни, които оспорват произхода на човешкото съществуване и мястото на хората на Земята. Вълнуващата история е достъпна за всички потребители на платформата FilmBox +.

„Към звездите е изпълнен с вълнуващи обрати и изненади, които героите се опитват да превъзмогнат по пътя към успешната мисия. Пристигайки на Луната, Рой и Пруит са ескортирани от американски военен персонал до базата СпейсКом, разположена в спорна военна зона на Луната. Макар че Рой е изключително спокоен при екстремни ситуации, опасностите в работата му са го отдалечили от съпругата му Ив. След като космическа катастрофа поразява базата, където е разположен Рой, той използва бърза мисъл и остри рефлекси, за да изключи захранването и да избегне сигурна смърт.

Режисьор и сценарист на продукцията е талантливият Джеймс Грей. Той прави интересни визуализации и използва абстрактни, сюрреалистични образи, които превръщат пътуването на Рой Макбрайд по-навътре в Слънчевата система в интересно и загадъчно приключение. Звездните актьори Брад Пит, Томи Лий Джоунс, Рут Нега, Лив Тайлър и Доналд Съдърланд правят страхотна актьорска игра и със сигурност ще приковат вниманието на всички любители на екшъна и фантастиката.

„Към звездите“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят в платформата FilmBox + – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия. Тя е част от богатото портфолио от канали на FilmBox, където може да откриете редица чуждестранни продукции. Цялата селекция от филмови заглавия в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+.

Advertisement