Connect with us

Soul

БРАС АСОЦИАЦИЯ КОМБО завършва турнето си с концерт

Avatar

Публикувано

на

След изключително успешни концерти в Русе, Варна и Бургас, последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО, реши да зарадва и феновете си в София, със заключителен концерт от националното им турне.

След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, покориха сърцата на публиката в няколко града из страната.

В София, великолепната седморка се завръща на 12 март, на любимата сцена в Sofia Live Club, с концерт под надслов „B.A.Combo Final Earthquake Party”.
Програмата на вечно усмихнатите брасаджии се нарича „Забавната страна на джаза” и припомня зараждането на джаза, във времената на танцовите забави. Момчетата ще ви изсвирят част от новите си парчета, написани от Михаил Йосифов, като “Walking Trombone”, посветена на неговата вярна сценична половинка, и брат по душа – Вили Стоянов, както и „Летящият Тошо”, където се изявява най-младият член на групата – Тодор Бакърджиев. В името на забавлението, комбината захвърля всякакви задръжки и освен като виртуозни музиканти, в много смях и закачки, и без никакви претенции, показва и вокалните си възможности.

Брас Асоциация КОМБО в състав:
Михаил Йосифов – тромпет, вокал
Велислав Стоянов – тромбон, вокал
Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал
Милен Кукошаров – пиано
Димитър Карамфилов – бас
Георги Марков – барабани
Атанас Попов – перкусии

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, ОФИС 1, ПИКАДИЛИ, ГЕРМАНОС, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС, ОМВ И В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НА НДК. Цената на място ще е 15 лева.

Advertisement

* Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване.

Continue Reading
Advertisement