Connect with us

EDM

Британската хаус машина Rae разбива Bedroom Beach на 25 юли

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 25 юли Bedroom Beach в Слънчев бряг ще завибрира здраво от хаус саунда на лондонската фурия Rae. Комбинирайки мощни вокали и яки диджей сетове, тя с основание се гордее, че е една от малкото жени в света на хаус музиката, която сама съчинява клубните си хитове и безупречните си лайф шоута. Rae е един от най-търсените по цял свят артисти, работещ с някои от най-престижните брандове. Тя е първата жена-диджей – резидент на клубовете Ushuaia и Pacha в Ибиза, като признанието на таланта на Рае е засвидетелствано от това, че тя представлява клуба Pacha по време турнета в Америка, Бразилия и Азия, както и в наскоро учредения Pacha festival в Амстердам.

Първите големи успехи на Rae идват с качествените й релийзи в Defected records като например на станалото вече класика парче на Kosheen „Hide U“ (в сътрудничество със Sandy Rivera). След това портфолиото й започва бързо да се попълва с нови заглавия като съвместния трак с Kings of Tomorrow „Can’t Stop“, съвместният й денс хит със Sandy Rivera „Persuasion“, достигнал позиция № 1 в MTV, с „Giv me Luv and its Over“ заедно с ATFC, с „You will remember“ заедно с Michael Gray и Danism и др. Сътрудничеството й с David Penn и Robert Gaez ражда парчето „Survival“, издадено от лейбъла Urbana records. Освен клубната работа, за Rae настоящата 2015 г. е запълнена с нови творчески проекти с лейбълите Nightbird music, Food music и Lost records заедно с нейните колеги Doorly, Sandy Rivera, David Penn и Robert Gaez.

На 25 юли заедно с британската хаус машина Rae зад диджейския пулт в Bedroom Beach ще застане и колегата й Dimo BG, но въпреки това нощта ще бъде тотално доминирана от нежния пол и от женската красота благодарение на момичетата от балета Bedroom Ladies. Те ще върнат гостите повече от десетилетие назад с мега спектакъла Victoria’s Secrets show. Тематичното парти е ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии от ревютата на известната марка между 2000 и 2013 г., но вместо известните модели на Victoria Secret на него ще дефилират красавиците от Bedroom Ladies, които с нищо не им отстъпват.

Continue Reading
Advertisement