Connect with us

Музика

Британско психобили в София за една истински психарска вечер

Avatar

Публикувано

на

След доста силната ни година от към събития (Dog Eat Dog, Stick To Your Guns, Comeback Kid, Stampin’ Ground) идва време да обявим последното шоу от HC Spirit за 2014-та.
Това са The Griswalds – британска психобили банда създадена през 1987-ма и все още активно име в тази сцена. Чакаме ги в София на 17-ти ноември (понеделник). За 27-годишната си история те продължават да са една от малкото по-скоро забавни, от колкото страшни, банди в стила, определяйки самите себе си като „Crazy Fun Psychobilly“ и гледайки с насмешка на всичко. Много ключов момент, който трябва да споменем е, че китаристът им е и китарист, и беквокал в огромните MAD SIN.
След като The Griswalds са обиколили цяла Запапдна Европа, САЩ и части от Южна Америка, най-после идва наш ред, а за въпросното турне казват: „Това ще е еднократно преживяване и едва ли ще направим подобно турне пак скоро, така че, Източна и Южна Европа, събудете се!“

17-ти ноември, клуб „Swingin’ Hall“ (бул. „Драган Цанков” 8) – автентична психобили банда с контрабас в София. Както и да го гледаме това си е огромна рядкост.

Събитието ще бъде открито, закрито и изобщо уплътнено с DJ сетове от HC Spirit и Rockabilly.bg

Continue Reading
Advertisement