Connect with us

Музика

Броени дни до концерта на джаз-соул легендата Марио Бионди

Avatar

Публикувано

на

Mario Biondi album

снимка: PR

Този четвъртък, на 25 май, ще посрещнем артиста с един от най-отличителните и чувствени гласове –  Марио Бионди. Благодарение на Keen Acts ще можем да се насладим не само на най-известните му парчета, но и на чисто новия му двоен албум „Best of Soul”, който отбелязва десет години от старта на кариерата му. Заедно с магнетичния сицилианец на сцената на Sofia Live Club ще видим и страхотния му екип от музиканти в пълен състав. Сред тях е Massimo Greco (клавишни), известен с десетките си изяви заедно с най-големите звезди на Италия като Eros Ramazzotti и Zucchero. Ще чуем и виртуозния саксофонист Marco Scipione, който ще погали сетивата на всички любители на нежния джаз и ще допринесе за отличителното интимно усещане на вечерта.

София е една от дестинациите, избрана да бъде част от специалното турне на Бионди. Специално, защото то, както и най-новият му албум, отбелязват десет години от дебюта му с „Handful of Soul”. Самият той казва:

„Този албум е моят начин да отпразнувам кариерата си и в същото време е начинът, по който изказвам благодарност към всички, които са били зад мен, които са споделяли моите емоции и моя път. Разбира се, на първо място искам да благодаря на феновете си, които са ми показвали огромната си любов през годините. Точно затова, в „Best of Soul” има и песен, която се казва „Благодарност“ и която е посветена на всички, които повярваха и продължават да вярват в мен.“

В турнето са включени още редица градове, сред които Рига и Букурещ, а в София ще имаме възможността да се насладим на тази емоционална вечер с разтапящия глас на Марио Бионди на 25-и май в Sofia Live Club.Билетите са на цени от 70 лв. в мрежата на Eventim, а капацитетът на клуба ще е ограничен в интерес на максималния комфорт на публиката и естеството на събитието. Вратите ще отворят в 21:00 ч., а началото е планирано за 22:00 ч.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement