Connect with us

Музика

Броени дни до BROKEN BALKANZ 2015 – вижте какво ви очаква във фестивална зона

Avatar

Публикувано

на

Остават броени дни до началото на 15-то издание на Broken Balkanz най-старият музикален фестивал на открито в България. Фестивалът ще се проведе от 17 до 19 юли 2015 на Витоша, местността Стамболова поляна, в непосредствена близост на хижа Момина Скала (1485 м надморска височина). За неповторимото изживяване ще се погрижат 40 ди джеи от България и Балканите, доказали своите умения на световната drum’n’bass  сцена. Сред тях са словенското дуо Телекинесис, артистът от Сараево Billain, гърците Disphonia, сръбският ди джей Spasheads и много други.

Атрактивната локация на фестивала дава възможност за много спортни мероприятия, екскурзии в природния парк и социални активности. Затова организаторите са се постарали да се погрижат и за свободното време на посетителите по време на двата фестивални дни.

DnB STEP WORKSHOP

Тази година, по време на Broken Balkanz, младежите от Kick Snare Crew ще предложат целодневна занималня за групови обучения в DnB Step. Ще има уроци както за напреднали, така и за абсолютно начинаещи. В специално изградена за целта шатра, KSC ще провеждат своите занимания под звуците на музикалната сцена на фестивала.

БЕЗПЛАТНИ ТЕСТОВЕ ЗА HIV

Advertisement

Фондация “Инициатива за здраве” ще предоставят мобилна лаборатория, в която всичи

желаещи могат да си направят напълно безплатни и анонимни тестове за HIV / СПИН. Резултатите от тестовете излизат до няколко минути и всеки ще има възможност да си ги провери.

ТЕСТОВЕ НА УЛИЧНИ НАРКОТИЦИ
Liberty 420 е лигалайз кампанията на Българско либертарианско общество. Te вярват, че всеки човек трябва да бъде свободен да решава сам какво да прави с тялото и разума си, както и сам да си носи отговорността след това. За целта Liberty 420 ще прави БЕЗПЛАТНИ с реактив Марки, който е достатъчен да засече доста от опасните вещества.

ХЕК ИГРИ И СЪСТЕЗАНИЯ

Хек игрита са част от младежката култура от години, така че не можем да минем без тях по време на феста. Хек ще се играе както на земя (групово и индивидуално), така и на мрежа. Покажете ни колко сте добри!

Advertisement

Партньорство със Софт УНИ

H.M.S.U и Софтуерния Университет на Светлин Наков ще наградят първенците от курсовете в университета с безплатен билет за събитието. Първенците ще получат поощрение за усилията си и ще могат да открият нови хоризонти в електронната  музика.

Във фестивалната зона ви очаква безплатна къмпинг зона, а пълна информация за артистите, локацията и историята на фестивала ще откриете на fest.hmsu.org.

 

Повече за атмосферата на Broken Balkanz Open Air 2015 може да видите на  https://www.youtube.com/watch?v=EKRGpegFG5w

Advertisement

 Информация за билетите: http://hmsufest.ludost.net/bg/bileti-0 

 

Broken Balkanz  се организира от най-голямото музикално движение за дръ менд бейс в България – H.M.S.U. (Hard Music and Sounds United). Основна цел на движението е популяризиране на дръм енд бейс културата у нас, а и на Балканите.

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“720″]HMSU 2 (Photo Yanne Golev)[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement