Connect with us

Lifestyle

Бръчките намаляват за 7 дни с FOREO BEAR™

Avatar

Публикувано

на

снимка: FOREO

Клинично проучване показва, че FOREO BEAR™ e най-ефективният микротоков уред за лице в света. Изследването е проведено в лабораторията Medcin, за да се оцени ефективността на BEAR™ за стягане и тонизиране на лицевия контур. В проучването, продължило 30 дни, участват 40 жени на възраст от 25 до 55 години, които имат видими признаци на стареене. При всички тях са отчетени резултатите преди употреба и на 7-ия, 15-ия и 30-ия ден на употреба:

  • 65% от участниците отбелязват подобрение при стягането на кожата след 2 седмици употреба на BEAR™.
  • Регистрирано е, че BEAR™ значително подобрява стягането на кожата само след 1 седмица.
  • Клинично доказано е, че BEAR™ подобрява стягането на кожата с 37% само след 1 месец.

Култът към анти-ейдж продуктите

Козметичните продукти и процедури, които се борят с признаците на стареене, са едни от най-търсените сред жените. При появата на нов анти-ейдж продукт винаги има доза съмнение, затова медицинските изследвания и резултати са важен способ, който да насочи потребителите към доказани продукти и да обори техните съмнения.

BEAR™ на шведската козметична компания FOREO е първият в света медицински микротоков уред с анти-шокова система™, одобрен от FDA, и според най-новите клинични проучвания е не само най-безопасният, но и най-ефективният микротоков уред за лице.

Advertisement

Освен стягане на кожата, BEAR™ помага и за значително подобряване на еластичността ѝ и цялостния вид на лицето без козметични интервенции. Забележителните резултати и обратна връзка от потребителите превърнаха уреда в сензация в социалните мрежи:

  • 55% от участниците в изследването в Medcin отбелязват подобрение в еластичността на кожата след 2 седмици употреба на BEAR™.
  • Клинично доказано е, че BEAR™ значително подобрява еластичността на кожата само след 1 седмица.
  • Клинично доказано е, че BEAR™ подобрява еластичността на кожата с 62% само след 1 месец.

A когато говорим за подобрението на бръчките и фините линии, 53% от участниците в изследването отчитат забележителни подобрения едва след 2 седмици употреба на уреда. BEAR™ не само осигурява най-енергизиращата процедура за лице, която някога сте пробвали, но този персонален треньор за лице с джобни размери предоставя персонализирана тренировка за лице, като предлага по-широк диапазон от интензивност на микротоковете, отколкото всяко друго устройство. Уредът напълно елиминира необходимостта от безброй посещения в салони за красота и болезнените процедури. Може да бъде използван в комфорта на вашия дом, когато искате да отделите малко време за себе си в компанията на любимият ви сериал.

Още някои важни факти за FOREO BEAR™:

  • 90% от потребителите забелязват видими резултати само след 1 седмица
  • 98% от потребителите биха препоръчали BEAR™ на приятел
  • 98% от потребителите съобщават, че кожата им  изглежда по-здрава, по-озарена и по-енергизирана само след 1 седмица
  • 98% от потребителите съобщават, че кожата им изглежда по-плътна, по-гладка, подхранена, еластична и гъвкава, с по-малко видими пори
  • 95% от потребителите съобщават, че лицето им изглежда по-младо, а скулите са по-добре изразени
  • 93% от потребителите съобщават за намаляване на подпухналостта, увисването и фините линии около очите
  • 93% от потребителите съобщават, че лицевите мускули изглеждат и се чувстват по-тонизирани, а лицето – подмладено
  • 90% от потребителите съобщават за намаляване на пигментацията на кожата

FOREO BEAR™, FOREO BEAR™ mini и цялата продуктова гама на FOREO се предлагат  в Notino.bg, ZlatnaRibka.com, XpertBeauty.bg, Arlen.bg.

За да научите повече за FOREO – най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света, и да сте в крак с иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram