Connect with us

Общество

„БУЛСТРАД АРЕНА“ е името на новата зала в Русе

Avatar

Публикувано

на

Седмица преди откриването си най-модерното, функционално и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България се сдоби с име – „БУЛСТРАД АРЕНА“.

Това се случи на официално събитие в Русе, на което присъстваха кметът на града Пламен Стоилов, основният инвеститор Пламен Бобоков и главният изпълнителен директор на застрахователна компания БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРАНС ГРУП – Румен Янчев.

Намигването към гостите на събитието беше специалният подарък по повод кръщаването на залата – по стара българска традиция от името на главните инвеститори господин Пламен Бобоков подари бяла риза на кръстника на залата – г-н Румен Янчев.

Лидер на българския застрахователен пазар, ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРАНС ГРУП“ е утвърдена търговска марка и компания с 55-годишна история. Наскоро разбрах, че вече 41 години БУЛСТРАД присъства в Русе. Затова смятам за прекрасна идея да дадем нашето име на това красиво и модерно съоръжение и мисля, че на залата това име й прилича.“ – заяви пред медиите и гостите на събитието г-н. Румен Янчев.

 

Advertisement

Русе е градът на моята младост, градът, където стартирах бизнеса си и където смятам да се установя в по-късен етап от живота си. Убеден съм, че „БУЛСТРАД АРЕНА“ ще се наложи като най-добрата зала не само у нас, а и на Балканите. Мечтата ми е Русе да върне короната си на културен център на България“ – сподели председателят на съвета на директорите на Приста Ойл Холдинг Пламен Бобоков.

Кметът на града г-н Пламен Стоилов пък увери посетителите, че залата ще промени изцяло живота на русенци – „Вече 40 години я чакаме и мисля, че тепърва ще разберем какъв ще бъде смисълът й за града“ – каза той.

Това не е просто една сделка, нито брак по сметка – това са дългосрочно отношения между осъзнати партньори, които знаят какво искат да постигнат съвместно“ – обобщи мениджърът на залата Борислав Велков. Позовавайки се на правилото, че първите по избор са първите по право, той и другият мениджър на залата Иван Драндийски поканиха главния спонсор на залата първи да си избере VIP ложа.

БУЛСТРАД АРЕНА“ официално отваря врати на 23 юли 2013 с целодневна развлекателна програма и грандиозен концерт на примата Лили Иванова, който вече е почти разпродаден. До дни ще бъдат разкрити и конкретните подробности около участниците в събитието.

Билети и информация за събитията в БУЛСТРАД АРЕНА“ може да откриете на сайта http://bulstradarena.bg/ и в партньорската мрежа на Eventim.bg – http://bulstradarena.bg/bg/biletni-kasi

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]BULSTRAD ARENA Opening 1[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement