Connect with us

Музика

Бунт и борба за справедливост в Blood Money на MIRY

Avatar

Публикувано

на

Групата на Мирян Костадинов – MIRY ще зарадва рок феновете с най-новата си, провокативна и завладяваща песен Blood Money. Парчето разказва за нещастията, причинени от социалното неравенство и e израз на бунта срещу престъпленията, извършвани от силните на деня. Текстът и музиката са дело на Мирян Костадинов, а аранжиментът е на Мартин Стоянов.

На 16 ноември (сряда) от 20:30 часа в Sofia Live Club ще се състои предпремиерата на видеото към песента Blood Money! За него MIRY отново се доверяват на креативните маниаци от Clamer Production Studio, които стоят и зад първото видео на Мирян –  I Won’t Pray! Клипът, който предстои да видим съвсем скоро, ще бъде меко казано „провокативен“ в унисон с настроението на цялата песен. А от групата разкриват, че в него ще видим и колко тънка може да е бронята на парите и властта, когато онеправданите поискат справедливост.

Концертът в сряда също ще бъде подвластен на бунтарската и доста по-агресивна музикална линия на MIRY. В Sofia Live Club групата ще представи пред публика и други нови песни от дебютния си албум, който предстои да излезе догодина.

След участието в София, групата на Мирян Костадинов тръгва на турне из страната. Първите дати вече са известни: на 18 ноември MIRY ще са в Бургас, а на 19 ноември – във Варна.

Билети за концерта на MIRY в Sofia Live Club ще откриете в мрежата на Eventim и касите на OMV, The Mall, Orange Center, Orange.bg, Билетен център НДК, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис. Цена: 8 лева

Advertisement

На самата дата и на място в клуба билетите ще са по 10 лева.

MIRY са Мирян Костадинов (вокал и пиано), Мартин Стоянов (клавирни) и Богомил Енчев (барабани). Групата е част от лейбъла Homeovoxmusic.

Continue Reading
Advertisement